logo-print

Άρθρο 13 - Υπουργική Απόφαση Α4β/Γ.Π./οικ.63439/18.8.2017 - Ανάκληση Άδειας Λειτουργίας μετά από Προδικασία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/08/2017

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση

1. Σε περιπτώσεις παραβίασης του θεσμικού πλαισίου, των όρων άδειας λειτουργίας και των υποχρεώσεων του φορέα, όπως αναφέρονται στο άρθρο 11 της παρούσας και πριν την επιβολή της ανάκλησης των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας της μονάδας, προηγείται έγγραφη επισήμανση προς το φορέα από την αρμόδια Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις, επί των οποίων ο φορέας οφείλει να παρέχει εξηγήσεις μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών. Σε περίπτωση που οι εξηγήσεις δεν κριθούν επαρκείς από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ο φορέας οφείλει εντός διμήνου να συμμορφωθεί προς τις σχετικές υποδείξεις της Διεύθυνσης. Στην περίπτωση που έχουν ξεκινήσει από το φορέα διορθωτικές παρεμβάσεις σύμφωνα με τις ανωτέρω υποδείξεις και δεν έχουν ολοκληρωθεί εντός του προαναφερόμενου χρόνου, η Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας δύναται να δώσει δίμηνη παράταση για την ολοκλήρωση αυτών.

2. Στην περίπτωση που δεν έχει σημειωθεί επαρκής συμμόρφωση του φορέα, σύμφωνα με την ορισθείσα στην παρ. 1 διαδικασία, ο Υπουργός Υγείας με απόφαση του προβαίνει άμεσα στην τροποποίηση της άδειας λειτουργίας σε προσωρινή και ακολούθως στην έκδοση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η μονάδα δεν διακόπτει τη λειτουργία της, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης άδειας ίδρυσης σε νέο φορέα.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης άδειας ίδρυσης στο νέο φορέα ανακαλούνται ταυτόχρονα η άδεια ίδρυσης και η προσωρινή άδεια λειτουργίας του φορέα που υπέπεσε στις παραβιάσεις της παρ. 1.

3. Η ανάκληση της προσωρινής άδειας λειτουργίας του φορέα εκτελείται από έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας ή έναν υπάλληλο της οικείας Υ.ΠΕ., που ορίζεται ειδικά προς τούτο.

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

O ηλεκτρονικός αναγκαστικός πλειστηριασμός κατά τον ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 6

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ