logo-print

Ν. 4469/2017 - Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων σε λειτουργία – Πρώτα συμπεράσματα

Εκδήλωση του Οργανισμού Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Γερμανόγλωσσων Νομικών Βόρειας Ελλάδας

11/09/2017

16/11/2017

Η Διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση

Ο Οργανισμός Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης (ΟΔΔΕΕ) του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και ο Σύνδεσμος Γερμανόγλωσσων Νομικών Βόρειας Ελλάδας διοργανώνουν βραδιά συζήτησης με τίτλο:

Ν. 4469/2017 - Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων σε λειτουργία – Πρώτα συμπεράσματα

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 βραδιά συζήτησης με εισηγητές τους κ.κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και Νικόλα Κανελλόπουλο, Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.), Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δικηγορικών εταιριών Ελλάδας (ΣΔΕΕ), Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή και Δικηγόρο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση  για τα πρώτα συμπεράσματα από την λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών των ελληνικών επιχειρήσεων, ο οποίος εισήχθη για πρώτη φορά στην ελληνική έννομη τάξη με τον Ν. 4469/2017.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο griechenland.ahk.de

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Πολιτική Δικονομία Ε έκδοση