logo-print

Διεθνής διαγωνισμός εικονικής δίκης ELSA Moot Court Competition on WTO law 2017-2018

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 16η συνεχή χρονιά από την ELSA International, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου

18/09/2017

16/11/2017

Αθέτηση ρήτρας παρεκτάσεως αποκλειστικής διεθνούς δικαιοδοσίας και αποζημιωτική ευθύνη - Σειρά Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 8

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Αθέτηση ρήτρας παρεκτάσεως αποκλειστικής διεθνούς δικαιοδοσίας και αποζημιωτική ευθύνη - Σειρά Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 8

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Καλούνται όσες/όσοι φοιτήτριες/φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενδιαφέρονται συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ELSA Moot Court Competition on World Trade Organization Law (EMC2 ) 2017-2018, να καταθέσουν πλήρες CV στην ηλεκτρονική διεύθυνση agourg@law.uoa.gr, υπ’ όψιν του Λέκτορα Α. Γουργουρίνη, και να προσέλθουν σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας τη Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, ώρα 15:00, στην Ακαδημίας 47 (3ος όροφος).

Ο διαγωνισμός EMC2 διοργανώνεται για 16η συνεχή χρονιά από την European Law Students’ Association International (ELSA International), υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, και αποτελεί προσομοίωση της διαδικασίας δικαστικής επίλυσης διακρατικών εμπορικών διαφορών.

Κάθε συμμετέχουσα ομάδα φοιτητών πρέπει να υποστηρίξει γραπτώς (με νομικά υπομνήματα), όσο και προφορικώς (με επίσημη αγόρευση) ενώπιον ενός πάνελ ειδικών του Δικαίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, τόσο την πλευρά του προσφεύγοντος κράτους (Complainant) όσο και του καθ’ ου η προσφυγή κράτους (Respondent).

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού: http://elsamootcourt.elsa.org/.

Πηγή: law.uoa.gr

Εργατικό Ποινικό Δίκαιο
Δίκαιο σημάτων Ερμηνεία Ν. 4679/2020 περί σημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

send