logo-print

Ανακοινώθηκαν οι εξεταστικές επιτροπές του διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών 2018

19/10/2018

25/10/2018

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συγκρότηση των εξεταστικών επιτροπών του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών έτους 2018.

Ειδικότερα:

Απόφαση 70355

Συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Εισαγγελέων), έτους 2018.

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Εισαγγελέων), αποτελούμενη από τους:

1) Γεώργιο Λέκκα του Αναστασίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά του την Μαρία Χυτήρογλου του Πρόδρομου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2) Κωνσταντίνο Παρασκευαΐδη του Παναγιώτη, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά του την Όλγα Σμυρλή του Δημητρίου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

3) Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο του Σωτηρίου, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Μαρία Γκανέ του Αναστασίου, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

4) Γαρυφαλλιά Αθανασίου του Ιωάννη, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή της τον Στέφανο Παύλου του Κλεάνθη, Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

5) Ευάγγελο Γαλετζά του Μιχαήλ, Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Θεόδωρο Σιμόπουλο του Ιωάννη, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης, ως μέλη.

Απόφαση 70354

Συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης), έτους 2018.

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης), αποτελούμενη από τους:

1) Πηνελόπη Ζωντανού του Δημητρίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της την Ειρήνη Κιουρκτσόγλου - Πετρουλάκη του Αναστασίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2) Νικόλαο Πιπιλίγκα του Σπυρίδωνος, Αρεοπαγίτη, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Αποστολάκη του Στεφάνου, Αρεοπαγίτη.

3) Ιωάννη Αγγελή του Εμμανουήλ, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη Μπρακουμάτσο του Γεωργίου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

4) Αθηνά Κοτζαμπάση του Παναγιώτη , Καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Σωτηρόπουλο του Δημητρίου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5) Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη του Ιωάννου Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Χρήστο Νικολακόπουλο του Αναστασίου, Δικηγόρο Αθηνών επίσης, ως μέλη.

Απόφαση 70353

Συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης), έτους 2018

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης), αποτελούμενη από τους:

1) Γεώργιο Παπαγεωργίου του Ιωάννη, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά του τη Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου του Χρήστου, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

2) Βιργινία Σκεύη του Δημητρίου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αναπληρώτριά της την Αγγελική Πανουτσακοπούλου του Γεωργίου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

3) Μαρία Πατσαρίνου του Ηλία, Πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με αναπληρωτή της τον Νικόλαο Οικονομίδη του Λάμπρου, Πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

4) Ζωή Παπαϊωάννου-Παπαθανασίου του Δημητρίου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Ευγενία Πρεβεδούρου του Βασιλείου, Καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

5) Ελένη Κουτσιμπού του Δημητρίου, Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Τράντα του Νικολάου, Δικηγόρο Πειραιώς, ως μέλη.

Απόφαση 70356

Ορισμός εξεταστών ξένων γλωσσών του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, έτους 2018.

Ορίζουμε, ως εξεταστές για την εξέταση των τεσσάρων ξένων γλωσσών του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, τους εξής:

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Άννα Κυριακοπούλου-Καμπούρη του Ηρακλή, διδασκάλισσα αγγλικής γλώσσας του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄τακτικό μέλος).

2. Δημήτριο Χριστοδούλου του Φοίβου, Επίκουρο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β΄τακτικό μέλος).

3. Δημήτριο Σταματιάδη του Κωνσταντίνου, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄αναπληρωματικό μέλος).

4. Ευγενία Δακορώνια του Γεωργίου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β΄αναπληρωματικό μέλος).

ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Βασίλειο Κονδύλη του Θεοδώρου, Επίκουρο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α΄τακτικό μέλος).

2. Γραβάνη Στέφανο του Αποστόλου δάσκαλο γαλλικής γλώσσας του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Β΄τακτικό μέλος).

3. Ιωάννη Δεληκωστόπουλο του Στεφάνου, Επίκουρο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. (Α΄αναπληρωματικό μέλος).

4. Σοφία Τζωρτζακάκη-Τζαρίδου του Μύρωνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Β΄αναπληρωματικό μέλος).

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Αντώνιο Καραμπατζό του Γεωργίου, Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α΄τακτικό μέλος).

2. Αγνή Δάφφα του Ζήση, δασκάλα Γερμανικών του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Β΄τακτικό μέλος).

3. Αικατερίνη Ηλιάδου του Νικολάου Επίκουρη Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α΄αναπληρωματικό μέλος).

4. Δημήτριο Συμεωνίδη του Γεωργίου, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Β΄αναπληρωματικό μέλος).

ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Στέφανο-Σπυρίδωνα Πανταζόπουλο του Σταύρου, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α΄τακτικό μέλος).

2. Ευμορφία Τζίβα του Αναστασίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Β΄τακτικό μέλος).

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ εδώ.

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η ευθύνη του εκχωρητή απαίτησης κατά τα άρθρα 467-468 ΑΚ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send