logo-print

Το έγκλημα της απάτης στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο: Σεμινάριο από την ELSA Komotini

06/12/2018

06/12/2018

Πολυκώδικας, 20η έκδ., 2025
Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών, το τμήμα Κομοτηνής (ELSA Komotini), διοργανώνει Σεμινάριο επικεντρωμένο στο Ποινικό Δίκαιο και Κινηματογράφο, μια δράση που έχει πλέον θεσμοποιηθεί ετησίως στα πλαίσια των δράσεών της, λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος καθώς και της ιδιαιτερότητας και πρωτοτυπίας της .

Το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο, το Σεμινάριο του Ποινικού Δικαίου και Κινηματογράφου έχει θέμα "Το έγκλημα της απάτης στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο", υπό την επιμέλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή Ποινικού Δικαίου του Τομέα Ποινικών Επιστημών της Νομικής ΔΠΘ, κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη.

Η δράση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο 7 της Σχολής, στην Πανεπιστημιούπολη.

Μη χάσετε αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εμπειρία, εξεταζόμενη υπό το πρίσμα της νομικής επιστήμης.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της ELSA στο Facebook

Επιτομή Διοικητικού Δικονομικού Δικαίου, 3η έκδ., 2024
Η καταχρηστική άσκηση εμπράγματου δικαιώματος υπό το πρίσμα της αντιφατικής συμπεριφοράς εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου, 2024
send