logo-print

Έντεκα θέσεις ασκουμένων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

27/06/2019

27/06/2019

Πολιτειολογία
Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για άσκηση υποψήφιων δικηγόρων δημοσίευσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο προσκαλεί όσους υποψήφιους δικηγόρους έχουν υπολειπόμενο χρόνο άσκησης τουλάχιστον έξι (6) μηνών και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το χρονικό διάστημα από 16-7-2019 έως και 15- 1-2020, να υποβάλουν τη συνημμένη αίτηση μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουλίου τ.ε. είτε ηλεκτρονικά, στο e-mail: nhatziharalambus@justice.gov.gr, είτε στο γενικό πρωτόκολλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα, Ισόγειο / Γραφείο 58) όπου και θα διατίθεται η ίδια αίτηση σε έντυπη μορφή.

Οι θέσεις προς κάλυψη ανέρχονται σε ένδεκα (11).

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση σε αίθουσα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ίδιου Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα, 2ος όροφος), την Παρασκευή 12 Ιουλίου τ.ε.. και ώρα 11:00 π.μ.

Στην εν λόγω διαδικασία, στην οποία μπορούν να παρευρεθούν όσοι από τους υποψήφιους επιθυμούν, θα κληρωθούν επίσης είκοσι (20) επιλαχόντες για αναπλήρωση τυχόν θέσεων που θα κενωθούν.

Αναλυτικές πληροφορίες και την αίτηση μπορείτε να βρείτε στο ministryofjustice.gr

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5