logo-print

Πάνω από 1.000 υποψήφιοι για το νέο διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών

25/10/2019

25/10/2019

Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός
Ενοχικό Δίκαιο Ειδικό Μέρος

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών οι πίνακες υποψηφίων του νέου (ΚΣΤ) εισαγωγικού διαγωνισμού.

Ο συνολικός αριθμός υποψηφίων ανέρχεται σε 1.109, με 418 υποψηφίους στην κατεύθυνση των εισαγγελέων, 454 στην κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης και 237 σε αυτή της Διοικητικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός αφορά στην εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών εκατόν είκοσι (120) σπουδαστών.

Ο αριθμός των εισακτέων κατανέμεται ανά κατεύθυνση, ως ακολούθως:

Α. Διοικητική Δικαιοσύνη σαράντα τρεις (43) θέσεις, ως εξής: τέσσερις (4) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας, πέντε (5) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τέσσερις (4) θέσεις δοκίμων εισηγητών της Γενικής Επιτροπείας Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τριάντα (30) θέσεις παρέδρων Πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων.

Β. Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη εξήντα (60) θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου.

Γ. Εισαγγελείς δέκα επτά (17) θέσεις παρέδρων εισαγγελίας.

Το προκριματικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί στην Αθήνα κατά τους μήνες Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους και Ιανουάριο του 2020.

Δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες στη σχετική προκήρυξη.

Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση
Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send