logo-print

Πώς λειτουργεί η προβολή δικηγόρων στο Lawspot

11/11/2019

26/11/2019

Στο Lawspot υπάρχουν δύο τύποι προφίλ για δικηγόρους.

Αρχικά, κάθε δικηγόρος έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στο Lawspot με το βασικό προφίλ, το οποίο δεν έχει κόστος.

Κατά την εγγραφή αυτή, οι δικηγόροι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το προφίλ τους να είναι δημόσιο ή όχι. Με σεβασμό στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων εξ ορισμού, η προεπιλογή είναι το προφίλ να μην είναι δημόσιο.

Εφόσον ένας/μία δικηγόρος επιλέξει το προφίλ να είναι δημόσιο, προβάλλεται εντός του Lawspot, σύμφωνα με τους όρους που θέτουμε και πάντοτε εντός του πλαίσιου του Κώδικα Δικηγόρων.

Λόγω του μεγάλου αριθμού εγγεγραμμένων δικηγόρων, από 15 Νοεμβρίου 2019, η προβολή των δικηγόρων με βασικό προφίλ θα γίνεται μόνο στη λίστα δικηγόρων.

Η προβολή αυτή είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη στο πλαίσιο της διαδικτυακής σας παρουσίας, καθώς η εν λόγω λίστα εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, μεταξύ άλλων, του όρου "δικηγόρος".

Επιπλέον, λόγω του πλούσιου νομικού περιεχομένου και της δυναμικής του Lawspot στις μηχανές αναζήτησης, το βασικό προφίλ δικηγόρου κατατάσσεται, κατά κανόνα, ψηλά στις αναζητήσεις με βάση το όνομα, παρέχοντας μία βασική διαδικτυακή παρουσία.

Προβολή δικηγόρων με διακεκριμένο προφίλ

Οι δικηγόροι έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το προφίλ τους σε διακεκριμένο, κερδίζοντας μία σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων για την προβολή τους στο Lawspot αλλά και στο διαδίκτυο γενικότερα.

Άλλωστε, το Lawspot είναι η δημοφιλέστερη νομική ιστοσελίδα στο ελληνικό διαδίκτυο, σύμφωνα με τα στατιστικά της Amazon Alexa και της Google, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 300.000 επισκέπτες μηνιαίως.

Oι δικηγόροι με διακεκριμένο προφίλ προβάλλονται:

  • Στην αρχική σελίδα του Lawspot τόσο στο σχετικό τμήμα δικηγόρων όσο και στην αρθρογραφία.
  • Ως σχετιζόμενοι δικηγόροι σε όλους τους τύπους περιεχομένου του Lawspot (νομικά νέα, νομοθεσία, βοηθητικά κείμενα, κοκ) αναλόγως της ειδίκευσής τους.
  • Μέσω ενός ολοκληρωμένου προφίλ με περισσότερες πληροφορίες και εξαιρετική απόδοση στις μηχανές αναζήτησης.
  • Κατά προτεραιότητα στη λίστα δικηγόρων του Lawspot.
  • Μέσω της αρθρογραφίας τους, καθώς οι σχετικές αναρησεις εμφανίζονται στα κορυφαία αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Αναλυτική περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Lawspot στους δικηγόρους με διακεκριμένο προφίλ μπορείτε να βρείτε εδώ.

H συνδρομή στο Lawspot ανέρχεται στα 120 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και διαρκεί για ένα ημερολογιακό έτος, το οποίο υπολογίζεται από την ημέρα που ολοκληρώνεται η δημιουργία του διακεκριμένου προφίλ.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο members@lawspot.gr

Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21
Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

send