logo-print

Νέος Προσωρινός Διαχειριστής της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης δικαιωμάτων

19/12/2019

Δίκαιο σημάτων Ερμηνεία Ν. 4679/2020 περί σημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Δίκαιο σημάτων Ερμηνεία Ν. 4679/2020 περί σημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού για τον ορισμό νέου προσωπινού δαιχειριστή της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την απόφαση, ως προσωρινός διαχειριστής της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης δικαιωμάτων της παρ. 3 του άρθρου 11 του π.δ. 311/1994 και του άρθρου 51Α του ν. 4481/2017, όπως ισχύουν, διορίζεται ο Θεόδωρος Κωνσταντακόπουλος του Ιωάννη, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εποπτευομένων Φορέων Δημοσιονομικών Αναλύσεων και Χορηγιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η θητεία του ως άνω διοριζόμενου ορίζεται για το υπόλοιπο της θητείας της παραιτηθείσης προσωρινής διαχειρίστριας Μαρίας Βλάχου ( λήξη θητείας 7-6-2020) .

Η θητεία του προσωρινού διαχειριστή λήγει με την πλήρωση της προϋπόθεσης της παρ. 8 του άρθρου 51Α του ν. 4481/2017 ή την παρέλευση του χρόνου για τον οποίο διορίστηκε.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού δύναται με αιτιολογημένη απόφασή του να ανακαλέσει το διορισμό του προσωρινού διαχειριστή.

Ο προσωρινός διαχειριστής λαμβάνει τις αποδοχές της θέσης του Προϊσταμένου Διεύθυνσης από το φορέα που μισθοδοτείται. Κατά το μέρος που οι μικτές αποδοχές υπερβαίνουν τις αποδοχές του Προϊσταμένου Διεύθυνσης, αυτό καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51Α του ν. 4481/2017.

Ο χρόνος υπηρεσίας που διανύεται στη θέση του προσωρινού διαχειριστή λογίζεται, για όλες τις συνέπειες, ως πραγματική υπηρεσία στην οργανική του θέση. Σε περίπτωση αποχώρησής του από την ως άνω θέση ή τη λήξη της θητείας του επανέρχεται αυτοδικαίως στην οργανική του θέση.

Πηγή: opi.gr
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send