logo-print

Voucher 600 ευρώ: Διευκρινίσεις για την ενεργοποίησή του ανάλογα με τη διαδικασία

13/04/2020

15/04/2020

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση

Διευκρινίσεις αναφορικά με την ενεργοποίηση του voucher κατάρτισης παρέχει η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το voucher κατάρτισης και ο ωφελούμενος να λάβει το εκπαιδευτικό επίδομα πρέπει:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α: ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

  • Κοινοποιεί σε έναν πάροχο της επιλογής του τον ΚΑΥΑΣ με τυποποιημένο μήνυμα, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V, και ζητά την εγγραφή του στην πλατφόρμα ΟΣΤΚ.
  • Ο πάροχος εγγράφει τον ωφελούμενο στην πλατφόρμα και του κοινοποιεί με τυποποιημένο μήνυμα, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI, username, password και link ΟΣΤΚ.
  • Ο πάροχος συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία και αναρτά στο http://elearning.yeka.gr μέσω της λειτουργίας «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΥΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΟΥΣ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α και Β» τα δύο e-mail

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ B: ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ

  • Ο εξουσιοδοτημένος πάροχος εγγράφει τον ωφελούμενο στην πλατφόρμα ΟΣΤΚ και του κοινοποιεί με τυποποιημένο μήνυμα, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI, username, password και link ΟΣΤΚ.
  • Ο πάροχος συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία και αναρτά στο http://elearning.yeka.gr μέσω της λειτουργίας «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΥΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΟΥΣ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α και Β» το e-mail που απέστειλε στον ωφελούμενο.

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ VOUCHER ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΛΗΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥ ΕΔ ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥ ΣΤΟ email prosklisi2_2020@mou.gr ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ VOUHER» ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Διαβάστε σχετικά: Πρόγραμμα κατάρτισης (voucher) επιστημόνων: Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση - Ποια τα αντικείμενα

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

send