logo-print

Νέο site για το LAWYER | The Business Magazine

Ανώνυμες Εταιρίες
Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση

Aπό σήμερα το www.lawyermagazine.gr   γίνεται η νέα digital συνήθεια ενημέρωσης για τους δικηγόρους.

Σύγχρονο και διαδραστικό το www.lawyermagazine.gr θα ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις για επίκαιρα νομικά θέματα ενώ σύντομα θα φιλοξενεί exclusive περιεχόμενο.

Ευθυγραμμισμένο με τη φιλοσοφία του περιοδικού το www.lawyermagazine.gr θέτει στο επίκεντρο τον/την νομικό διατηρώντας μια σταθερή δομή θεματολογίας, η  οποία θα επικοινωνείται και μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σε Facebook και LinkedIn.

Από την κεντρική σελίδα του site και την κατηγορία Subscribe o χρήστης θα μπορεί να κάνει εγγραφή για να λαμβάνει το περιοδικό.

Λίγα λόγια για το περιοδικό

Πρόκειται για το πρώτο συνδρομητικό Business περιοδικό για δικηγόρους στην Ελλάδα! Το πρώτο τεύχος απεστάλη τον Ιούνιο του 2020 σε 2.000 συνδρομητές ενώ η περιοδικότητα του είναι μηνιαία.

Τα Lawyer και Lawyermagazine.gr  απευθύνονται σε:

  • Νομικά τμήματα επιχειρήσεων (in house lawyers),
  • Δικηγορικές εταιρείες,
  • Δικηγόρους
  • Ανώτατα Στελέχη

Ακαδημαϊκούς και Θεσμικούς φορείς

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις  συνδρομές στο περιοδικό πατήστε επικοινωνήστε με την::   

Αμαλία Ψιλούδη  apsiloudi@boussias.com , 2106617777 (ext. 231)

Λίγα λόγια για την Boussias Communications

Η Βοussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας και με μεγάλη αποδοχή στην ελληνική αγορά. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων στις δυναμικές αγορές του Marketing, της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, του IT management, της τραπεζικής διοίκησης, των πωλήσεων, της οικονομικής διαχείρισης, του οργανωμένου λιανεμπορίου, των κλάδων της Μόδας, της Υγείας, του Τουρισμού και της Εστίασης, καθώς και της Βιομηχανίας, στηρίζονται στα πρωτοποριακά περιοδικά και Newsletter: Marketing Week, Daily Fax, HR Professional, HR Newsletter, ΝetWeek, NetFax, Banker’s Review, CFO Agenda, Σελφ Σέρβις, Fashion Daily, Health Daily, Hotel & Restaurant και Plant για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων, έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 400 τα τελευταία 15 χρόνια, με την συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από όλο τον κόσμο και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην χώρα μας.  Η εταιρεία από το 2010, δραστηριοποιείται στο χώρο των βραβείων, θεσπίζοντας και οργανώνοντας ανά επιχειρηματικό κλάδο, αξιόπιστα βραβεία με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές  στη χώρα μας. Kάθε χρόνο διοργανώνει περισσότερα από 70 συνέδρια και 40 θεματικά επιχειρηματικά βραβεία.

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Η απόδειξη στην ποινική δίκη

Άγγελος Ι. Κωνσταντινίδης

 

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send