logo-print

H πρακτική εφαρμογή των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης στο μέλλον των νομικών επαγγελμάτων

AI, Data & Legal Tech: Πρόγραμμα εκπαίδευσης από τη Νομική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Athens Legal Tech

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και η Athens Legal Tech διοργανώνουν για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για νομικά ζητήματα συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και πρακτικής εφαρμογής των δυνατοτήτων της στο μέλλον των νομικών επαγγελμάτων.

Η σχέση μεταξύ Δικαίου και Τεχνολογίας είναι πλέον αναπόφευκτη και αμφίδρομη.

Στην αιχμή της τεχνολογίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Τεχνητή Νοημοσύνη, θέτοντας πρωτόγνωρα ηθικά και νομικά διλήμματα, αλλά και άνευ προηγουμένου προοπτικές.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να αποτυπωθεί με κατανοητό τρόπο τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο όσο και κυρίως τα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν από τη σχέση μεταξύ Δικαίου και Τεχνητής Νοημοσύνης και να εξοπλιστεί ο δικηγόρος με γνώσεις για τις τεχνολογίες που θα επηρεάσουν την άσκηση του επαγγέλματός του στο μέλλον.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, Υπεύθυνους Προστασίας Δεδομένων, ακαδημαϊκούς ερευνητές σε Νομική, Πληροφορική και επιστήμη των Δεδομένων, στελέχη Δικηγορικών Εταιρειών και στελέχη επιχειρήσεων πληροφορικής.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 (16:30 - 21:30)

Περισσότερες πληροφορίες στο nb.org

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send