logo-print

Ψηφιακές υπογραφές για δικηγόρους: Δημόσια Πρόσκληση για υποβολή οικονομικών προσφορών από τον ΔΣΑ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Σεμινάριο: Το δίκαιο της πώλησης κατά τον ΑΚ και την CISG

Δημόσια Πρόσκληση για υποβολή οικονομικών προσφορών για τη χορήγηση ψηφιακής υπογραφής ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η απρόσκληση δημοσιεύεται σε εκτέλεση της από 19.10.2020 απόφασης του ΔΣ του ΔΣΑ, για τη δημοσίευση πρόσκλησης στις επιχειρήσεις που χορηγούν απομακρυσμένες ηλεκτρονικές υπογραφές, προκειμένου να υποβάλουν προσφορά για τη χορήγηση απομακρυσμένης ηλεκτρονικής υπογραφής (και τεχνικής υποστήριξης) για όσα μέλη του ΔΣΑ το επιθυμούν.

Η ψηφιακή υπογραφή, πρέπει να πληροί τους όρους και τους κανόνες της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 του π.δ. 150/2001 και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των άρθρων 25 έως 27 του Κανονισμού (ΕΕ) 910/2014 και να είναι συμβατή με τα προγράμματα ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων (ΟΣΔΔΥ ΠΠ, ΟΣΔΔΥ ΔΔ, ΟΠΣ ΕλΣυν, ejustice κ.λπ).

Η υποβαλλόμενη οικονομική προσφορά πρέπει να περιλαμβάνει, το κόστος ανά ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη σε μέλη του ΔΣΑ, διάρκειας δύο (2)ετών ή τριών (3) ετών.

Ανάδοχος θα αναδειχθεί, ο υποψήφιος που θα προσφέρει την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει χαμηλότερης τιμής, και με την προϋπόθεση, ότι η προσφορά του θα πληροί τους απαιτούμενους όρους που αναφέρονται στον συνημμένο Πίνακα συμμόρφωσης.

Κατόπιν επιλογής του αναδόχου, θα υπογραφεί σύμβαση, διετούς τουλάχιστον διάρκειας με τον οικονομικό φορέα, ο οποίος θα αναλάβει την προμήθεια ψηφιακών υπογραφών απομακρυσμένων, στα μέλη του ΔΣΑ.

Δείτε αναλυτικά τη Δημόσια Πρόσκληση.

Η ανακοπή του άρθρου 933 ΚΠολΔ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η αστική ευθύνη του οδικού μεταφορέα κατά τη CMR