logo-print

Θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ)

31/08/2021

01/09/2021

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) προσκαλεί όσους υποψηφίους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για διάστημα επιπλέον έξι (6) μηνών, στο γραφείο του Νομικού Συμβούλου της Ε.Α.Α.ΔΗ.Σ.Υ., να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Την προσεχή περίοδο, η άσκηση των ασκούμενων στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. εκκινεί την 15η Σεπτεμβρίου 2021 και λήγει την 14η Μαρτίου 2022.

Οι θέσεις των ασκούμενων δικηγόρων ορίζονται σε τρείς (3) και η Αρχή διατηρεί το δικαίωμα μη κάλυψης του συνόλου αυτών, αν τα προσόντα των ενδιαφερομένων δεν επαρκούν.

Το ωράριο απασχόλησης είναι 9:00 – 15:00.

Η παρουσία και η τήρηση του ωραρίου ελέγχεται από τον προϊστάμενο του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.

Η μηνιαία αμοιβή ανέρχεται σε εξακόσια (600) ευρώ και δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και καταβάλλεται στο τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα, με βάση το παρουσιολόγιο.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικηγόροι πρέπει να μη συμπληρώνουν το προβλεπόμενο 18μηνο της άσκησης πριν από το πέρας της εξαμηνιαίας άσκησης στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. και, εάν δεν είναι εγγεγραμμένοι ως ασκούμενοι σε Δικηγορικό Σύλλογο, να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη σχετική εγγραφή και, εφόσον επιλεγούν, να εγγράφονται ταυτόχρονα με την έναρξη της άσκησής τους στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

βαθμός πτυχίου τουλάχιστον επτά (7) , που αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση ή αναλυτική βαθμολογία της Σχολής αποφοίτησης.

πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας που αποδεικνύεται από τους αντίστοιχους αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών.

Δείτε την πρόσκληση και το σχετικό υπόδειγμα στο Διαύγεια, εδώ.

Οι υποχρεώσεις διατροφής στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024