logo-print

Black Friday στις Εκδόσεις Σάκκουλα

26/11/2021

26/11/2021

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Εδώ και εξήντα τρία χρόνια οι Εκδόσεις Σάκκουλα είναι στο πλευρό των Ελλήνων νομικών.

Δικαστές, δικηγόροι και φοιτητές, από το πρώτο έτος της νομικής και καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους βρίσκουν στις Εκδόσεις Σάκκουλα έναν αξιόπιστο σύμμαχο. Φέτος όπως και τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζουν να παρέχουν πραγματικές εκπτώσεις με αφορμή το Black Friday.

Βρείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων Σάκκουλα με προσφορά -25% από τη Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου. Επιλέξτε ανάμεσα από 2.000+ βιβλία κορυφαίων συγγραφέων και τα τελευταία τεύχη των πιο έγκυρων νομικών περιοδικών.

Επωφεληθείτε ακόμα από την προσφορά και γίνετε συνδρομητής στηsakkoulas-online.gr, τη σύγχρονη βάση νομικών δεδομένων, χωρίς το τέλος εγγραφής αξίας €99,20.

Η sakkoulas-online περιλαμβάνει πάνω από 1.000 βιβλία σε πλήρες κείμενο, τα τεύχη των 19 εγκυρότερων νομικών περιοδικών από το έτος 1989, ελληνική και ευρωπαϊκή νομολογία και νομοθεσία. Η πλήρης διασύνδεση του περιεχόμενου της βάσης, το φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον και οι τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούνται στη sakkoulas-online την καθιστούν την κορυφαία εμπειρία αναζήτησης και ανάγνωσης νομικού περιεχομένου.

Ενημερωθείτε σήμερα για όλες τις δυνατότητες της βάσης καλώντας στο 210 33 87 870 ή ζητήστε τη δωρεάν παρουσίαση συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Ηλεκτρονικό Κτηματολόγιο - Βιβλιοθήκη Δικάιου Κτηματολογίου Νο 24
Η αοριστία των ανακοπών του ΚπολΔ - Δημοσιεύματα ΕπολΔ Νο 29

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send