logo-print

Λίγες ημέρες έμειναν για το WordCamp Athens 2022

Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο

Δίχως καμία αμφιβολία το WordCamp Athens 2022, θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία!

Η οργανωτική ομάδα έχει μεριμνήσει για κάθε λεπτομέρεια ώστε τόσο οι επισκέπτες όσο και οι χορηγοί να έχουν μια ευχάριστη και παράλληλα ασφαλή εμπειρία κατά την διάρκεια του συνεδρίου. Οι οργανωτές ακολουθούν πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά διαμορφώνονται από τις επίσημες αρχές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην σελίδα COVID Information.

Οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφώσει την καθημερινότητα τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν μειώσει τον ενθουσιασμό της Ελληνικής Κοινότητας WordPress. Αντίθετα όλοι μετράνε τις μέρες που θα ανταμώσουν στο WordCamp Athens, στις 9 Απριλίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχετε στο συνέδριο. Μπορείτε να πάτε ως επισκέπτης με την αγορά εισιτηρίου, ή να γίνεται χορηγός ή να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής/ρια. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως την επόμενη μέρα θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να συνδράμετε έμπρακτα και στην εξέλιξη του WordPress.

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό event του WordCamp Athens 2022, θα συναντηθούν, όσοι το επιθυμούν, στο φιλόξενο χώρο του coworking space Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, για να προσφέρουν όλοι μαζί στην κοινότητα του WordPress.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα: Contributor’s Day.

Ήδη ανακοινώνονται οι ομάδες των ομιλητών και το πρόγραμμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση
Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ