logo-print

ΑΠΔΠΧ: Προκήρυξη 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού

12/05/2022

12/05/2022

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση

Το ΑΣΕΠ προκήρυξε την πλήρωση 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Τμήμα Επικοινωνίας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Η συμπλήρωση και η υποβολή αίτησης συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), σύμφωνα με τις "ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ - ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ" που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄ της προκήρυξης.

Μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη αναφέρεται:

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν για την πλήρωση των θέσεων Ε.Ε.Π. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με κωδ. 10001, θα απασχοληθούν με την παρακολούθηση των ΜΜΕ για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, τη σύνταξη εκθέσεων, αναλύσεων, ενημερωτικών σημειωμάτων και επισκοπήσεων Τύπου, τη διαχείριση των αιτημάτων των εκπροσώπων των ΜΜΕ για παραχώρηση συνεντεύξεων και δηλώσεων, την έκδοση δελτίων τύπου ή/και ανακοινώσεων και υλοποίηση σχετικών ενεργειών δημοσιότητας, την οργάνωση συνεντεύξεων τύπου, την προώθηση των δημοσίων σχέσεων της Αρχής με άλλες δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, ιδιώτες και υπηρεσίες του εξωτερικού συμπεριλαμβανομένων των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Με τη διοργάνωση ή/και τη συνδιοργάνωση επικοινωνιακών δράσεων για θέματα σχετικά με το αντικείμενο και το πεδίο αρμοδιοτήτων της Αρχής.

Την υποστήριξη της δημιουργίας, προσαρμογής και ανάρτησης περιεχομένου στην ιστοσελίδα της Αρχής. Τη συμβολή στη συγγραφή της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων και μέριμνα για τη γλωσσική επιμέλεια και δημοσιοποίησή της.

Με την έκδοση ενημερωτικού δελτίου (newsletter) και ενημερωτικών φυλλαδίων για την Αρχή, τις αρμοδιότητες και το έργο της.

Με την ευθεία / αντίστροφη μετάφραση εγγράφων προερχόμενων από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και άλλων οργανισμών / υπηρεσιών.

Τη διαχείριση των επίσημων λογαριασμών της Αρχής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τήρηση βιβλιοθήκης καθώς και με την ανάληψη άλλων εργασιών που ζητούνται από την/τον επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας

Η προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 18 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 3 Ιουνίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

 

Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση
Ποινικός Κώδικας Ι
send