logo-print

Βελτιώστε τη διαχείριση των εγγράφων σας με το ABBYY FineReader PDF

Πέντε τρόποι που μια τέτοια λύση αυξάνει την παραγωγικότητα, βελτιώνει την ανάλυση και βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση των εγγράφων σας

16/05/2022

16/05/2022

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Η ανάγνωση πολυσέλιδων νομικών κειμένων ήταν μέχρι πρόσφατα ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία για οποιαδήποτε δικηγορικά γραφεία.

Όταν η Adobe έβγαλε το Portable Document Format (PDF) το 1993,  φάνηκε να υπάρχει ένας τύπος αρχείου που διατηρεί τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του χαρτιού αλλά σε ηλεκτρονική μορφή.

Η επισκόπηση, αναπαραγωγή, επικοινωνία και αρχειοθέτηση έγινε πλέον πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Σημαντικό επίσης ότι παρέχονται δυνατότητες "κλειδώματος" των αρχείων και πιστοποίησης της αυθεντικότητάς τους, πράγμα απαραίτητο για νομικά έγγραφα.

Σύμφωνα με το American Bar Association, το PDF, de facto στάνταρ για την αποθήκευση και επικοινωνία ηλεκτρονικών εγγράφων στο νομικό κόσμο, έγινε και de jure στάνταρ βάση της υιοθέτησής του από κυβερνητικές και νομικές υπηρεσίες και τα δικαστήρια. Επειδή τόσοι οργανισμοί απαιτούν το PDF, είναι απαραίτητη και η καλύτερη γνώση και χρήση του από κάθε μεγέθους δικηγορικό γραφείο.

Δεν αρκούν οι παραδοσιακές, απλές λύσεις αλλά μια "όλα σε ένα" αντιμετώπιση όπως το λογισμικό FineReader, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί νομικά έγγραφα από την αρχή ως το τέλος.

Εδώ πέντε τρόποι που μια τέτοια λύση αυξάνει την παραγωγικότητα, βελτιώνει την ανάλυση και βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση των εγγράφων σας.

1. Πανεύκολη σύγκριση εγγράφων

Με το ABBYY FineReader μπορείτε να συγκρίνετε δύο νομικά έγγραφα. Mε το Compare Documents Tool της ΑΒΒΥΥ τα πάντα συγκρίνονται σε βάθος για την παραμικρή αλλαγή. Ακόμα κι αν είναι σε διαφορετικό είδος αρχείου. Ποτέ ξανά δε θα ψάχνετε γραμμή-γραμμή έγγραφα με άγχος!

2. Επίλυση πολλαπλών θεμάτων με ένα και μόνο λογισμικό

Μια εύχρηστη λύση all-in-one PDF solution απλοποιεί την δημιουργία, διαχείριση και επικοινωνία των PDF χωρίς να είναι απαραίτητα έξτρα έξοδα και κόπος. Το Abbyy FineReader καλύπτει οτιδήποτε χρειαστείτε, όλα εύκολα και γρήγορα. Με ελληνική αναγνώριση κειμένου OCR (Optical Character Recognition) και αυτόματη εξαγωγή δεδομένων από έγγραφα, όχι μόνο επιταχύνεται κάθε διαδικασία, αλλά καθίσταται και συμβατή με πρωτόκολλα λειτουργίας (compliance) και μειώνεται ο κίνδυνος σε θέματα ασφαλείας. Το FineReader έχει πλήρη εργαλειοθήκη για διαχείριση PDF και ενσωματώνει παντού αναγνώριση κειμένου (OCR) για την καθημερινή σας εργασία με νομικά έγγραφα.

3. Οι σημερινές προκλήσεις συναντούν την τεχνολογία του αύριο

Για να έχετε την απαιτούμενη ακρίβεια σε νομικά έγγραφα, χρειάζεστε την καλύτερη λύση PDF η οποία θα μετατρέπει αρχεία ή σκαναρισμένα έγγραφα χωρίς κανένα λάθος σε ηλεκτρονικά αρχεία, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όχι μόνο γλιτώνετε τον χρόνο, τον κόπο και τα λάθη που θα γίνονταν αν χειρωνακτικά κάποιος δαχτυλογραφούσε το έγγραφα, αλλά παίρνετε ακαριαία τον έλεγχο, αφού μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε μέσα στο κείμενο. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία αναγνώρισης κειμένου Abbyy αυτόματα αναγνωρίζει κείμενα τα οποία δεν έχουν ψηφιοποιηθεί. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να ασχοληθεί καθόλου και άμεσα μπορεί να αλλάξει κείμενα ή σελίδες ή ακόμα και να συνδυάσει πολλά έγγραφα σε ένα PDF.

4. Βελτιωμένη κοινή χρήση και συνεργασία με PDF

Η λύση "όλα σε ένα" αναβαθμίζει την καθημερινότητα της νομικής εργασίας και συνεργασίας. Επιτρέπει ομάδες συνεργατών να δουλεύουν ταυτόχρονα σε κείμενα, να ειδοποιούνται για αλλαγές, να σχολιάζουν και να σημειώνουν πάνω στα PDF με ευκολία. Η τελική μορφή και οι τελικές εγκρίσεις έτσι δίνονται πιο εύκολα, πιο σίγουρα και χωρίς λάθη. Δώστε όση διαφάνεια θέλετε στην όλη διαδικασία αφού μπορούν να φαίνονται οι διορθώσεις και ποιος τις ενέκρινε, αν απορρίφθηκαν και αν το έγγραφο έχει κλείσει σε τελική μορφή. Χωρίς αμέτρητες ανταλλαγές μηνυμάτων και πολλαπλές εκδόσεις των εγγράφων να γεμίζουν τα inbox. Η παραγωγικότητα εκτοξεύεται επειδή όλοι ξέρουν ακριβώς σε τι στάδιο είναι το έγγραφο. Η "όλα σε ένα" λύση FineReader επιτρέπει και το σφράγισμα των εγγράφων (ακόμα και Bates stamps) μαζί με τα σχόλια ή τα υπομνήματα.

5. Εμπιστευτικότητα και συμβατότητα με νομοθεσία

Μπορείτε όχι μόνο να αποθηκεύσετε ταχύτατα και εύκολα ως αρχεία PDF/UA αλλά και ως tagged PDF αρχεία. Όσοι συνεργάζονται πάνω στο έγγραφο μπορούν και να ορίσουν επίπεδα ασφαλείας μέσα στα PDF για να ελέγχεται τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο καθένας στο έγγραφο, ταυτόχρονα να δουλεύουν στο κείμενο, την σελιδοποίηση, να προσθέτουν σχόλια ή να εξάγουν αποσπάσματα. Μπορούν με κωδικό ασφαλείας να κλειδώνουν κομμάτια ή δυνατότητες. Το FineReader βοηθάει να βρείτε αν υπάρχουν θέματα στο έγγραφο και να αφαιρέσετε metadata ή να προσθέσετε ψηφιακές υπογραφές, αρίθμηση Bates και αρχεία PDF/A.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο amyshop.gr/abbyy

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι πρόσφατες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικας και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
send