logo-print

Αποζημίωση δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματέων εφορευτικών επιτροπών: Διαθέσιμη η εφαρμογή απο τη Δευτέρα 29/5

Ανακοίνωση για την Υπηρεσία Πληρωμής Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023

Airbnb Η πολεοδομική αντιμετώπιση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Υποκειμενικά σύνθετες δίκες στις αυτοκινητικές διαφορές - Σειρά ΠΠΔ Νο 5

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ανακοίνωση αναφορικά με την εφαρμογή καταβολής αποζημίωσης στους επόπτες εκλογών εξωτερικού, αναπληρωτές εποπτών εκλογών εξωτερικού, γραμματείς αυτών,  αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής εξωτερικού και εντός επικρατείας εκτός νομού και αναπληρωτές αυτών, Εφόρους της δικαστικής αρχής και αναπληρωτές αυτών, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Οι εφαρμογές α) καταχώρησης των στοιχείων των γραμματέων εφορευτικών επιτροπών και διερμηνέων της τουρκικής γλώσσας και β) καταχώρησης ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού δικαστικών αντιπροσώπων εντός νομού και των γραμματέων και διερμηνέων θα είναι διαθέσιμες από τη Δευτέρα 29/05/2023.

Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, συμπληρώνεται ο Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο πρέπει να εμφανίζεστε τουλάχιστον ως συνδικαιούχος και στον οποίο θα γίνει η κατάθεση της αποζημίωσης από το Υπ. Εσωτερικών.

Αφορά αποκλειστικά στους δικαιούχους καταβολής αποζημίωσης επόπτες εκλογών εξωτερικού, αναπληρωτές εποπτών εκλογών εξωτερικού, γραμματείς αυτών,  αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής εξωτερικού και εντός επικρατείας εκτός νομού και αναπληρωτές αυτών, Εφόρους της δικαστικής αρχής και αναπληρωτές αυτών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους ως άνω αναφερόμενους δικαιούχους.

Α. Για Εφόρους

Εφαρμογή αντικαταστάσεων τακτικών αντιπροσώπων από αναπληρωματικούς (Παράρτημα Ι)

Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής υποβάλλεται από τους Εφόρους των Εκλογικών Περιφερειών το Παράρτημα Ι χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet ή Κωδικούς Δημόσιας Διοίκησης (https://www.gsis.gr/dimosia-dioikisi/loipes-ypiresies-dd/kodikoi-dimosia...), στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, το αργότερο μέχρι και τις 24 Μαΐου 2023 σύμφωνα με την ΚΥΑ (ΦΕΚ 3074 Β/9-5-2023).

​Υποβολή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ι κατά την 22,23,24 Μαΐου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ!!  Απαιτείται «Οριστική» υποβολή του εντύπου ακόμα και αν δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις. Μετά την οριστική υποβολή, η εφαρμογή κλειδώνει και δεν επιτρέπει περαιτέρω μεταβολές. 

Δείτε αναλυτικές οδηγίες στο gsis.gr

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

send