logo-print

Κτηματολόγιο: Ποιες εργασίες αναστέλλονται σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου, λόγω καύσωνα

Tα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολογικό δίκαιο Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 20

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Εθνικό κτηματολόγιο - Νομολογιακά Δρώμενα -Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 2 (ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 2023)

Αναστολή των εργασιών υποβολής αιτήσεων για την καταχώριση εγγραπτέων πράξεων (διά ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες),για την έκδοση και την παραλαβή πιστοποιητικών (διά ζώσης), καθώς και της έρευνας (διά ζώσης) των τηρούµενων στοιχείων και αρχείων, την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, ανακοίνωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι:

Κατά την εργάσιµη ηµέρα της Παρασκευής 21.07.2023, σύµφωνα µε την επικαιροποιηµένη ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναµένεται η επικράτηση εκ νέου συνθηκών καύσωνα και λαµβάνοντας υπόψη την ανάγκη:

α) για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών κατά τη µετάβασή τους στις δηµόσιες υπηρεσίες και

β) την προστασία της υγείας τους, σύµφωνα µε την υπ΄ αρ. ∆Ι∆Α∆/Φ.69/233 /οικ.11665/12-7-2023 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, αναφορικά µε τον τρόπο λειτουργίας των δηµοσίων υπηρεσιών, όπως ειδικότερα παραπέµπει η υπ΄ αρ. ∆Ι∆Α∆/Φ.69/234/οικ.12196/20.07.2023 νεότερη ίδια Εγκύκλιος, συντρέχοντος εξ αυτού του γεγονότος λόγου ανωτέρας βίας, για την αναστολή των εργασιών συναλλαγών και εξυπηρέτησης κοινού στις υπηρεσίες όλων των Κτηµατολογικών Γραφείων και των Υποκαταστηµάτων τους, την ίδια εργάσιµη ηµέρα, από την έναρξη έως και την λήξη του ωραρίου που έχει οριστεί και ισχύει µε τις υπ’ αρ.. (2) και (3) αποφάσεις και για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών.  

Την αναστολή των εργασιών υποβολής αιτήσεων για την καταχώριση εγγραπτέων πράξεων (διά ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες),για την έκδοση και την παραλαβή πιστοποιητικών (διά ζώσης), καθώς και της έρευνας (διά ζώσης) των τηρούµενων στοιχείων και αρχείων, λόγω ανωτέρας βίας εξαιτίας των συνθηκών του νέου επικείµενου καύσωνα, σε όλα τα Κτηµατολογικά Γραφεία και τα Υποκαταστήµατα τους, την Παρασκευή 21.07.2023, από την έναρξη έως και την λήξη του ωραρίου που έχει οριστεί και ισχύει µε τις υπ’ αρ. (2) και (3) αποφάσεις και για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ
Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση
send