Νομική Βοήθεια: Ενημερωτικό σεμινάριο για τις πληρωμές γραμματίων 2019-2023
Την Τετάρτη 29/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ – Παρακολούθηση και με τηλεδιάσκεψη
Ενόψει των ζητημάτων που τίθενται σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 25 του Ν. 5095/2024 για τις πληρωμές των ανεξόφλητων ειδικών γραμματίων Νομικής Βοήθειας 2019-2023, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 και ώρα 16:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος).
Οι εγγραφές – δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της ολομέλειας (https://www.olomeleia.gr/(link is external) >> Νομική Βοήθεια >> Σεμινάριο Νομικής Βοήθειας – Πληρωμές Γραμματίων 2019-2023).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν:
α) είτε με φυσική παρουσία (έως 250 συνάδελφοι),
β) είτε με τηλεδιάσκεψη (με λήψη του σχετικού συνδέσμου από τους συμμετέχοντες, ο οποίος θα αναρτηθεί μισή ώρα πριν από την έναρξη μέσα στο Portal της Ολομέλειας στο κάτω μέρος της υποβληθείσας δήλωσης συμμετοχής, με την ένδειξη «Online Παρακολούθηση Σεμιναρίου»).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.
Εισαγωγική ομιλία θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός.
Εισηγητές:
- Δημήτρης Φινοκαλιώτης, ΔΝ, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
- Αλέξανδρος Μαντζούτσος, Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
- Κωσταντής Κωνσταντόπουλος, Υπεύθυνος Πληροφορικής του ΟΠΣ (Portal) της Ολομέλειας
Την εκδήλωση συντονίζει ο Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αρμόδιος για τη Νομική Βοήθεια, Μιχάλης Καλαντζόπουλος.
Πηγή: dsa.gr(link is external)