logo-print

Θετικά τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δράσης CYBERKID από την έναρξη της λειτουργίας της

Η απόδειξη στην ποινική δίκη

Άγγελος Ι. Κωνσταντινίδης

 

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολύ σημαντικά και θετικά τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δράσης “CYBERKID” από την έναρξη της λειτουργίας της.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η επισκεψιμότητα των πολιτών στον ιστότοπο  www.cyberkid.gr καθώς και στην αντίστοιχη ιστοσελίδα στο Facebook.

Παράλληλα, μεγάλος αριθμός χρηστών «έξυπνων» συσκευών (smartphones, tablets) εγκατέστησε την εφαρμογή (application) CYBERKID.

Ιδιαίτερα θετική και με σημαντικά αποτελέσματα καταγράφεται η ανταπόκριση των πολιτών στη λειτουργία της καινοτόμου διαδικτυακής δράσεως “CYBERKID” της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η δράση παρουσιάζει αξιοσημείωτα στατιστικά αποτελέσματα, που αφορούν στη μεγάλη επισκεψιμότητα των χρηστών του διαδικτύου στο www.cyberkid.gr και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook . Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός των πολιτών που έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή (Application)  “CYBERKID” σε «έξυπνες» κινητές συσκευές (smartphones, tablets).

Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή της δράσης “CYBERKID” που αναπτύσσεται στην επίσημη ιστοσελίδα www.cyberkid.gr, στη σελίδα στο facebook και στην πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητές συσκευές, ενώ παράλληλα αναλύονται τα στατιστικά στοιχεία που κατέγραψε η δράση από την έναρξη της λειτουργίας της.

Στο http://www.cyberkid.gr/παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με το πως μπορεί να εκμεταλλευτεί όλη η οικογένεια τα θετικά των σύγχρονων τεχνολογιών που μας περιβάλλουν και φυσικά του διαδικτύου.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και ανάπτυξης του ιστότοπου www.cyberkid.gr δημιουργήθηκε πρόσφατα η ενότητα «Ψηφιακή Αλάνα», όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν τα αγαπημένα τους ηλεκτρονικά παιχνίδια με απόλυτη προστασία από τους κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδίκτυο. Τα παιχνίδια, 31 στο σύνολό τους, έχουν σύγχρονα γραφικά και γρήγορη εξέλιξη ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο μέσα στην Ψηφιακή Αλάνα.

Ακόμη, η ιστοσελίδα εμπλουτίστηκε με δυο καινούριες ενότητες. Την ενότητα « CyberAlert » όπου το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τους πιο συχνά εμφανιζόμενους κινδύνους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και την ενότητα «Νέα» όπου αναρτώνται οι ανακοινώσεις που αφορούν τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο astynomia.gr

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως ΙΙΙ/α Β έκδοση