logo-print

Δυνατότητα καταβολής ασφαλιστικών εισφορών με πιστωτικές κάρτες για τους δικηγόρους

05/05/2015

16/11/2017

Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση
Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση

Τη δυνατότητα καταβολής εισφορών στο Ε.Τ.Α.Α. - Τομέα Ασφάλισης Νομικών (πρώην Ταμείο Νομικών) αλλά και στο Ε.Τ.Α.Α. - Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Δικηγόρων (Τ.Ε.Α.Δ.) με τη χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών τόσο της Εθνικής Τράπεζας όσο και των άλλων τραπεζών, δίνει η Εθνική Τράπεζα μέσω του ibank Simple Pay.

Το ibank Simple Pay είναι η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, η οποία παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, και μέσω της οποίας μπορούν να πραγματοποιούνται πληρωμές προς όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται εύκολα, γρήγορα και απλά, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Εγγραφή στην υπηρεσία.

2. Επιλογή της πληρωμής που πρέπει να πραγματοποιηθεί.

3. Συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων της πληρωμής.

4. ∆ιενέργεια της πληρωμής είτε με χρέωση λογαριασμού που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα είτε με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας ή άλλων τραπεζών.

5. Η πληρωμή ολοκληρώνεται άμεσα.

Επιπλέον, η υπηρεσία ibank Simple Pay παρέχει τη δυνατότητα:

∆ημιουργίας και διαχείρισης προσωπικού προφίλ.

Αποθήκευσης των στοιχείων των συναλλαγών, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγονται τα στοιχεία εκ νέου κάθε φορά που πρέπει να πραγματοποιηθεί μία πληρωμή.

Τήρησης και απεικόνισης του ιστορικού των συναλλαγών.

Το Contact Center της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται στη διάθεσή των συναλλασσόμενων 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει εξυπηρέτηση σχετικά με την υπηρεσία ibank Simple Pay. Κλήση στο 181818 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (από Ελλάδα) ή στο +30 210 48 48 484 (από το εξωτερικό).

Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ
send