logo-print

Παράρτημα Β - Απόφαση ΕΕΤΤ 750/2/19.02.2015

Κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι Καταχωρητές

1. Οι Καταχωρητές είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε μορφής.

2. Οι Καταχωρητές οφείλουν να διαθέτουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, το έμψυχο δυναμικό και την υποδομή πληροφοριακών συστημάτων έτσι ώστε να ανταποκρίνονται προσηκόντως στις υποχρεώσεις τους ως Καταχωρητές σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό.

3. Οι Καταχωρητές υποχρεούνται:

(α) να διαθέτουν και να μεριμνούν για την καλή λειτουργία δικών τους Εξυπηρετητών Ονομάτων (τουλάχιστον δύο) προς εξυπηρέτηση των Καταχωρουμένων εφόσον οι Καταχωρούμενοι το επιθυμούν καθώς και για τη δικτυακή σύνδεση αυτών των εξυπηρετητών με το Σύστημα Ονοματοδοσίας Διαδικτύου.

(β) να διαθέτουν και να μεριμνούν για την καλή λειτουργία του υλικού και του λογισμικού που χρησιμοποιείται για την τήρηση του αρχείου με τα στοιχεία των Καταχωρουμένων που εξυπηρετούν.

(γ) να διαθέτουν το αντίστοιχο έμψυχο δυναμικό, σε σχέση με τον αριθμό των Καταχωρούμενων / Φορέων που αναμένεται να εξυπηρετήσουν, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή επεξεργασία και ο έλεγχος των δηλώσεων εκχώρησης και των δηλώσεων των λοιπών πράξεων επί Ονομάτων Χώρου μέσα στα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό χρονικά όρια.

4. H EETT δύναται να εκδίδει Kανονισμούς Δεοντολογίας προς τους οποίους υποχρεώνονται να συμμορφώνονται οι Kαταχωρητές ή να καθορίζει ελάχιστες αναγκαίες προϋποθέσεις υποδομής, τηρουμένων των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας της EE. Περαιτέρω η ΕΕΤΤ με νεότερη Απόφασή της δύναται να ορίσει διαδικασία εθελοντικής διαπίστευσης για τους Καταχωρητές.

O ηλεκτρονικός αναγκαστικός πλειστηριασμός κατά τον ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 6

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ένδικη προστασία για ακίνητο φερόμενο ως "άγνωστου" ιδιοκτήτη - Β έκδοση, Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 19 -

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ