logo-print

Εκπροσωπώντας αποτελεσματικά τον πελάτη μας στη Διαμεσολάβηση

2ος Κύκλος Εκπαίδευσης Δικηγόρων που συνοδεύουν και εκπροσωπούν υποχρεωτικά εκ του νόμου τους πελάτες τους στη Διαμεσολάβηση

23/10/2015

29/01/2018

Η Διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση

Στις 4/11 (3.30-9.30μμ), 5/11 (3.30-9.30μμ) και 7/11/2015 (9.30πμ-3.30μμ) θα διεξαχθεί ο 2ος, 18ωρος Κύκλος Εκπαίδευσης Δικηγόρων που συνοδεύουν και εκπροσωπούν υποχρεωτικά εκ του νόμου τους πελάτες τους στη Διαμεσολάβηση (ν. 3898/2010), πλήρως στα Ελληνικά, στις υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Φορέα Εκπαίδευσης του ΔΣΑ "ΑΚΚΕΔ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" (Φειδίου 18, Αθήνα, 4ος όρ. – www.akked.gr).

Η Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τους έμπειρους σε Διαμεσολαβήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό Διαμεσολαβητές, Δικηγόρους και Εκπαιδευτές Διαμεσολαβητών, Σ. Αντωνέλο, Ε. Πλέσσα και Ε. Ματσούκα της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Διαμεσολαβητών "RESOLVE".

Κατά τη διάρκεια αυτής στις προαναφερόμενες ώρες μαθήματος προσαρμοσμένες στη λειτουργία των δικαστηρίων, οι Δικηγόροι, που εκ του ν. 3898/2010, συνοδεύουν υποχρεωτικά τους πελάτες τους στη διαδικασία εξωδικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών ενδοτικού δικαίου της Διαμεσολάβησης, μαθαίνουν όλες τις χρήσιμες εκείνες πληροφορίες που τους επιτρέπουν να είναι αποτελεσματικοί στο ρόλο τους στη διαδικασία και στη διαπραγμάτευση σε αυτή.

Ενδεικτικά, οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν:

● Τα στάδια της Διαμεσολάβησης,

● τρόπους αξιοποίησης της διαδικασίας,

● την υπαγωγή μιας διαφοράς στη διαδικασία,

● τη σύνταξη των σχετικών σημειωμάτων,

● την προετοιμασία του πελάτη τους για τη διαπραγμάτευση στη διαμεσολάβηση,

● τον κατάλληλο τρόπο συνεργασίας με το Διαμεσολαβητή και το Δικηγόρο της άλλης πλευράς,

● τη διαδικασία εκτελεστότητας του πρακτικού επιτυχίας και

● τρόπους αποτελεσματικής είσπραξης της αμοιβής του Δικηγόρου.

Τα θετικά σχόλια και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν τον 1ο Κύκλο Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών που συνοδεύουν υποχρεωτικά εκ του νόμου τους πελάτες τους στη Διαμεσολάβηση μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Το κόστος της Εκπαίδευσης είναι 420 Ευρώ και ουσιαστικά αποσβένεται με την πρώτη Διαμεσολάβηση που θα πραγματοποιήσουν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, βασισμένοι στις γνώσεις που θα αποκτήσουν. Είναι προσαρμοσμένο πλήρως στις συνθήκες της εποχής ενώ προσφέρεται επίσης η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εκπαίδευση και τη διαδικασία εγγραφής στο τηλέφωνο του "ΑΚΚΕΔ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" 210.33.0.33.10 (εσωτερική γραμμή 2 - κα Τζιώτη) και στην ιστοσελίδα του Φορέα.

Σχετικοί Τομείς

Ηλεκτρονικό Κτηματολόγιο - Βιβλιοθήκη Δικάιου Κτηματολογίου Νο 24
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ