logo-print

Νέος Νόμος για τη Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές διαφορές (4640/2019) - Πρακτική εφαρμογή, διαδικασία, υποχρεωτικότητα και προθεσμίες

Δωρεάν Σεμινάριο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών

Η Διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Νέος Νόμος για τη Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές διαφορές (4640/2019) - Πρακτική εφαρμογή, διαδικασία, υποχρεωτικότητα και προθεσμίες» διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών.

Το σεμινάριο, το οποίο διεξάγεται εν όψει της εφαρμογής της υποχρεωτικότητας της διαμεσολάβησης στις οικογενειακές υποθέσεις από 15/1/2020, θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18.00 στην Αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών "Κωστής Στεφανόπουλος", Φιλοποίμενος 24, γ' όροφος.

Ομιλητές

Δήμητρα Κ. Τριανταφύλλου, Δικηγόρος LLM, Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών της Toolkit Company και εισηγήτρια της εκπαίδευσης διαμεσολαβητών του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Πάτρας (ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Π.)

Δημήτρης Μελίδης, Δικηγόρος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Υ.Δ., Μέλος Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για τη μεταρρύθμιση του θεσμού της Διαμεσολάβησης, Μέλος ομάδας εργασίας για την αξιόλογηση θεσμών Διαμεσολάβησης, Δικαστικής Μεσολάβησης και Διαιτησίας

Νίκος Ανέστης, Δικηγόρος, σύμβουλος του Δ.Σ. Χαλκίδας, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητώς, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Λουκία Μαστροπέρρου, Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Προεδρεύων Αθανάσιος Ζούπας, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Πηγή: dspatras.gr
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

send