Η παρ. 2 του άρθρου 19 του ν. 396/1976 (Α΄ 198) όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 19 του ν. 4337/2015 (Α΄ 129), αντικαθίσταται ως εξής:
«2. Στις περιπτώσεις συστέγασης οινοποιείων με εγκαταστάσεις παραγωγής σταφιδίνης, μαρμελάδας από ξηρή σταφίδα, ή με εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν σάκχαρη και σακχαρούχες ύλες, οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες λειτουργίας και ελέγχου, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό την επιφύλαξη των διατάξεων της υποπαραγράφου Δ.6 του ν. 4336/2015 (Α΄ 94)»