logo-print

Άρθρο 18 - Προεδρικό Διάταγμα 48/2016 - Σύλλογος των Καθηγητών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/04/2016

Κωδικοποιημένο
Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση

1. Οι Καθηγητές της Σχολής και ο Διευθυντής αποτελούν το Σύλλογο των Καθηγητών. Των συνεδριάσεων του Συλλόγου προεδρεύει ο Διευθυντής της Σχολής ή ο νόμιμος αναπληρωτής του.

2. Ο Σύλλογος συγκαλείται εγγράφως από το Διευθυντή της Σχολής, σε τακτική συνεδρίαση, τουλάχιστον μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους και σε χρόνο που δεν παρακωλύεται η διδασκαλία των μαθημάτων.

Ο Σύλλογος δύναται να συγκληθεί προφορικά, αν ζητηθεί εκτάκτως από το 1/2 των μελών του. Η έκτακτη σύγκλιση πραγματοποιείται σε δύο (2) ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

3. Ο Σύλλογος αποφασίζει για κάθε θέμα που αφορά στην ορθή εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας της Σχολής και συνεδριάζει βάσει ημερησίας διάταξης που καταρτίζει ο Διευθυντής της Σχολής.

4. Οι αποφάσεις του Συλλόγου καταχωρίζονται στο Βιβλίο Πρακτικών.

5. Ο Σύλλογος βρίσκεται σε απαρτία όταν είναι παρόντα τα 2/3 των μελών του, μεταξύ των οποίων υποχρεωτικά, ο Διευθυντής της Σχολής ή ο νόμιμος αναπληρωτής του.

6. Στις συνεδριάσεις του Συλλόγου των Καθηγητών συμμετέχει, με δικαίωμα ψήφου, όταν συζητούνται θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Σχολής και εκπρόσωπος του Συλλόγου των Σπουδαστών, ελλείψει δε αυτού ο εκπρόσωπος εκλέγεται από τους σπουδαστές όλων των τάξεων της Σχολής. Σε περίπτωση που ιδρυθούν περισσότεροι του ενός σπουδαστικοί σύλλογοι ή σπουδαστικός σύλλογος και αντιπροσωπευτική επιτροπή σπουδαστών, τότε στις συνεδριάσεις του συλλόγου των καθηγητών κατά το προηγούμενο εδάφιο συμμετέχει εκπρόσωπος του πιο αντιπροσωπευτικού οργάνου των σπουδαστών.

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

send