logo-print

Αίτηση ακυρώσεως. Λόγοι ακυρώσεως - Έννομες συνέπειες: Επιστημονική Εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων

Τετάρτη 11 Μαΐου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

07/05/2016

16/11/2017

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με τίτλο:

Αίτηση ακυρώσεως. Λόγοι ακυρώσεως - Έννομες συνέπειες

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στις 18:00-20:00, στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60, Μεγάλη Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ος όροφος).

Ομιλητές θα είναι οι:

Σπυρίδων Β. Βλαχόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος: «Οι συνέπειες των ακυρωτικών αποφάσεων ύστερα από το ν. 4274/2014»

Ελευθέριος Μελισσαρίδης, Πάρεδρος ΣτΕ: «Οι λόγοι ακυρώσεως»

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Χαράλαμπος Τσιλιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δικηγόρος, Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ δηλώσεις συμμετοχής στις επιστημονικές εκδηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους θα έχουν παρακολουθήσει την εκδήλωση στις 20 Απριλίου 2016 και την παρούσα εκδήλωση της 11ης Μάιου 2016.

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής στην επιστημονική ημερίδα «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» (της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) στην Θεσσαλονίκη την 15.4.2016) που δεν παρελήφθησαν στο τέλος της ημερίδας, παραλαμβάνονται από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΔΣΘ (πρωινές εργάσιμες ώρες) από την Δευτέρα (Μεγάλη Δευτέρα) 25 Απριλίου 2016.

Ανώνυμες Εταιρίες
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

send