logo-print

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αναρτήθηκε ήδη ο πρώτος πλειστηριασμός στο deltio.tnomik.gr

08/05/2016

16/11/2017

Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Από την 4η Μαΐου 2016 έχει τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα δημοσιεύσεων αποσπασμάτων των κατασχετηρίων εκθέσεων και των περιλήψεων των πράξεων που αφορούν τους πλειστηριασμούς.

Οι αναζητήσεις των κατασχετηρίων εκθέσεων καθώς επίσης και των πράξεων θα γίνονται πλέον στην ηλεκτρονική πλατφόρμα: deltio.tnomik.gr, στην οποία μάλιστα έχει ήδη αναρτηθεί ο πρώτος πλειστηριασμός.

Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή των διατάξεων του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είχε ανασταλεί μέχρι την 30η Απριλίου.

Δείτε τι προβλέπει το Π.Δ. 67/2015 σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και περιλήψεων πράξεων και δηλώσεων στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ−ΤΑΝ, εδώ.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης, με το έργο αυτό επιτυγχάνεται η ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους πολίτες για ενημέρωση γύρω από τους μελλοντικούς πλειστηριασμούς από όλη την Ελλάδα και παρέχεται ευκολία στους χρήστες για δημοσίευση κειμένων κατευθείαν από το χώρο εργασίας τους.

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας -Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - Τόμος Ι - Β έκδοση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

send