Αναστολή λειτουργίας Δικαστηρίων σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα λόγω κακοκαιρίας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:

Lawspot.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

09/01/2019 - 17:19

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

09/01/2019 - 17:40

Την αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων λόγω κακοκαιρίας ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Αναστολή λειτουργίας Δικαστηρίων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης λόγω κακοκαιρίας

Ανακοινώνεται ότι μετά από συνεννόηση της Διευθύνουσας το Εφετείο Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναστέλλονται με πράξη του Υπουργού οι συνεδριάσεις των Δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης, στις 10/01/2019, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές. Εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.

Αναστολή λειτουργίας Δικαστηρίων Περιφέρειας Ιωαννίνων λόγω κακοκαιρίας

Ανακοινώνεται ότι μετά από συνεννόηση του Διευθύνοντος το Εφετείο Ιωαννίνων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναστέλλονται με πράξη του Υπουργού οι συνεδριάσεις των Δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας Ιωαννίνων, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές.