Κορυφαίο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο, από το Γαλλικό Université Toulouse 1 Capitole σε συνεργασία με το New York College

Για Νομικούς που επιθυμούν Διεθνή ή υψηλού επιπέδου ελληνική σταδιοδρομία στα Νομικά

09/10/2019

11/10/2019

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία για την απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο από το Γαλλικό Université Toulouse 1 Capitole, ένα από τα αρχαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και στην λίστα των 100 καλύτερων Πανεπιστημίων παγκοσμίως, με έτος ίδρυσης το 1229 σε συνεργασία με το New York College.

Το Master 2 in International Law επικεντρώνεται στους πολύ σημαντικούς τομείς του Δικαίου Επιχειρήσεων και του Οικονομικού Δικαίου σε Διεθνή και Ευρωπαϊκή διάσταση δίνοντας αναγνωρισμένη ειδίκευση, για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μαθήματα παραδίδονται από Γάλλους Καθηγητές του Πανεπιστημίου της Τουλούζης και Έλληνες διακεκριμένους και εξειδικευμένους Νομικούς στην αγγλική γλώσσα, με διάρκεια φοίτησης ένα έτος.

Έναρξη μαθημάτων: Τέλος Οκτωβρίου 2019

NEW YORK COLLEGE: ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, 30 YEARS OF EXCELLENCE

AΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΑΓΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2103225961, www.nyc.gr - https://www.nyc.gr/tmimata-spoudon-nyc/spoudes-nomikhs/master-law

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.