Λήγει αύριο η προθεσμία εγγραφής στο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης των μελών του ΔΣΑ

Δεν θα δοθεί δυνατότητα υπαγωγής στο πρόγραμμα μεταγενέστερα

30/01/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία εγγραφής στο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης των μελών του ΔΣΑ στην εταιρία METLIFE λήγει στις 31.1.2018.

Δεδομένου ότι έχει καλυφθεί ο ελαχίστως απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών για την ενεργοποίηση του Προγράμματος δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση μετά την 31.1.2018 και δεν θα δοθεί δυνατότητα υπαγωγής στο πρόγραμμα μεταγενέστερα.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να δουν τις σχετικές οδηγίες και να προχωρήσουν στην εγγραφή τους μέσω της ιστοσελίδας: http://www.metlife.gr/el/Business/Support-Centre/dsa-registration.html.

Όσοι αδυνατούν να προβούν στην άνω διαδικασία μπορούν να εξυπηρετούνται από την υπηρεσία Τηλεματικής του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, 6ος όροφος) αύριο και μεθαύριο 09:00 με 18:00.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή (είτε αφορά τη συμπλήρωση της αίτησης, είτε την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών), οι συνάδελφοι μπορούν να υποβάλουν το ερώτημά τους στην διεύθυνση dsa.registration@metlife.gr.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τους συμμετέχοντες θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Προγράμματος.

Πηγή: dsa.gr

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.