Οι Προθεσμίες στην Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη (Πίνακες)

Ένα πρακτικό και χρήσιμο βοήθημα για τους δικηγόρους

07/10/2019

08/10/2019

Ένα ιδιαιτέρως πρακτικό και χρήσιμο βοήθημα σχετικά με τις προθεσμίες στην Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη, δημοσίευσαν οι δικηγόροι Αθηνών Σωτήρης Διαμαντόπουλος, Αλέξανδος Μαντζούτσος και Βενιαμίν Μπατής.

Στο εν λόγω βοήθημα έχουν συγκεντρωθεί οι προθεσμίες που ενδιαφέρουν το Δικηγόρο για τις ενέργειές του ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμών και δικαιοδοσιών.

Η παρούσα, επαυξημένη και αναθεωρημένη έκδοση κρίθηκε απαραίτητη για την πληρέστερη παρουσίαση του έργου -κατ’ άρθρο, θέμα και προθεσμία- αλλά και λόγω των νομοθετικών αλλαγών που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια και ιδίως με την πρόσφατη ψήφιση του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Όπως αναφέρουν οι συντάκτες, προς διευκόλυνση όλων των δικηγόρων κατά την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος, το πόνημα διατίθεται ελεύθερα και δωρεάν -σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή- και επιτρέπεται η έντυπη αναπαραγωγή και ηλεκτρονική προώθησή του, για προσωπική χρήση, χωρίς αλλοίωση της μορφής και του περιεχομένου του, με σεβασμό στην ακεραιότητα της έκδοσης.

Για δωρεάν παραλαβή αντιτύπων σε έντυπη μορφή, οι συνάδελφοι - μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρακαλούνται να απευθύνονται στους συγγραφείς: Σωτήρη Διαμαντόπουλο (6974192819), Αλέξανδρο Μαντζούτσο (6973013385) και Βενιαμίν Μπατή (6948827176).

Δείτε αναλυτικά τις προθεσμίες στην πολιτική, ποινική και διοικητική δίκη.

Διαβάστε επίσης: Νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας: Επικαιροποιημένοι συγκριτικοί πίνακες (Σεπτέμβριος 2019)

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.