Προκήρυξη υποτροφιών για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στο Δίκαιο της Ε.Ε.

21/01/2014

16/11/2017

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσουν δύο (2) υποτροφίες εξ αποστάσεως σπουδών στο διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ EΝΩΣΗΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Οι υποψήφιοι πρέπει κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης εισδοχής στο Πρόγραμμα να είναι εγγεγραμμένοι είτε ως ασκούμενοι είτε ως δικηγόροι σε δικηγορικό σύλλογο κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υποτροφίες καλύπτουν αποκλειστικά και μόνο τα δίδακτρα των Θεματικών Ενοτήτων που θα παρακολουθήσει ο φοιτητής σε διάρκεια δύο (2) ακαδημαϊκών ετών.  Εάν ο φοιτητής παρατείνει για οποιοδήποτε λόγο τις σπουδές του πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα, θα επιβαρυνθεί ο ίδιος με τα προβλεπόμενα δίδακτρα. Νοείται ότι η συνέχιση της υποτροφίας κατά το δεύτερο έτος προϋποθέτει την επιτυχή ολοκλήρωση των Θεματικών Ενοτήτων του πρώτου (1ου) έτους.

Οι υποψήφιοι  θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2014 να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εισδοχής τους στο ΜΠΣ (http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx). Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώσουν με τα στοιχεία τους τηνεπισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στον Τομέα Φοιτητικής Μέριμνας στην ηλεκτρονική διεύθυνσηstdwelfare@ouc.ac.cy, ζητώντας να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Η αποδοχή της αίτησης εισδοχής είναι προϋπόθεση της συμμετοχής στην κλήρωση. Όσοι υποβάλουν αίτηση εισδοχής, γίνουν δεκτοί αλλά δεν λάβουν κάποια από τις δυο υποτροφίες, δικαιούνται να μην προχωρήσουν στην οριστική εγγραφή στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών.

Πηγή: uoc.ac.cy

Σχετικοί Τομείς

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

send