Στη Θεσσαλονίκη το Εαρινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συνέδριο της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων δικηγόρων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (30/3-2/4)

11/03/2017

16/11/2017

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το Εαρινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων (European Young Bar Association) για το έτος 2017.

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει αναλάβει η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΝΔΙΘ).

Το Συνέδριο, στο οποίο το Lawspot συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας, θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης από 30/3/2017 – 2/4/2017.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Δικηγόρων (European Young Bar Association), της οποίας η ΕΑΝΔιΘ αποτελεί μέλος από το 2014, είναι η μεγαλύτερη οργάνωση νέων δικηγόρων πανευρωπαϊκά, με συμμετέχουσες σε αυτήν ενώσεις από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη. Σε ετήσια βάση η ΕΥΒΑ διοργανώνει δύο συνέδρια, φιλοξενούμενα από διαφορετική πόλη κάθε φορά.

Στο πρόγραμμα των συνεδρίων αυτών περιλαμβάνονται επιστημονικές ημερίδες, πανευρωπαϊκή συνέλευση των μελών και σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο οι συμμετέχοντες, εκτός της διαρκούς επιστημονικής κατάρτισης και της λήψης κρίσιμων συνδικαλιστικών αποφάσεων, να γνωρίσουν την ιστορία και την κουλτούρα της διοργανώτριας πόλης.

Στο Συνέδριο είναι καλεσμένος όλος ο νομικός κόσμος της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης χώρας, ενώ ήδη έχει ανοίξει ηλεκτρονική εφαρμογή εγγραφής. Ειδικές τιμές υπάρχουν για τους ασκούμενους και νέους δικηγόρους της πόλης.

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ και δεδομένων των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει από την προσφυγική κρίση, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε δράσεις και φορείς με στόχο την ανακούφιση των προσφύγων και την ομαλή ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικές πληροφορίες, το πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής στο eandith.gr

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.