logo-print

5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο eLife 2016 και 1ο eLife kids

Από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο

23/06/2016

16/11/2017

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο σας προσκαλεί στο 5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο eLife και στο 1ο eLife kids που θα διεξαχθεί στο Kazarma lake resort & spa, 23 – 26 Ιουνίου στη Λίμνη Πλαστήρα.

Το Συνέδριο θα αποτελέσει το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων που εντάσσονται σε ένα θεματικό τετραήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα μεταξύ 23-26 Ιουνίου 2016.

Το κεντρικό θέμα καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα είναι η ομαλή ένταξη των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητά μας, ενώ στο Συνέδριο eLife2016 θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο με στόχο την προσέγγιση του εθισμού στο Διαδίκτυο, του ηλεκτρονικού εγκλήματος, των κοινωνικών προεκτάσεων της τεχνολογίας και των εφαρμογών της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας στην Υγεία και στη ζωή μας.

Το παράλληλο πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα εγχείρημα που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το 1ο eLife kids Congress, το πρώτο Συνέδριο για παιδιά, όπου 400 μαθητές 11-13 ετών θα είναι οι σύνεδροι και θα εκπαιδευτούν στη θετική διαδικτυακή χρήση και συμπεριφορά.

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα διοργανώνονται ακόμη μουσικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις τέχνης ώστε να δομηθεί μια ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση για κάθε νέο εφηβικής και προεφηβικής ηλικίας.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου και ώρα 18:30, ενώ το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

Περισσότερες πληροφορίες στο elifecongress.org

Σχετικοί Τομείς

Λέξεις-Κλειδιά

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Προσωπικές Εταιρείες