logo-print

Θέσεις για ασκούμενους δικηγόρους στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων

Αιτήσεις μέχρι τις 29 Ιουλίου 2016

22/07/2016

16/11/2017

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προσκαλεί ασκούμενους/ες δικηγόρους οι οποίοι/ες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στην ΕΕΤΤ, για διάρκεια έξι (6) μηνών, με δικαίωμα παράτασης για διάστημα επιπλέον έξι (6) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους εγγράφως, είτε εντύπως, στην ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας αρ. 60, Μαρούσι, τηλ: 2106151000), είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eett.gr, εντός δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας πρόσκλησης στης ιστοσελίδα της Αρχής, ήτοι μέχρι την 29η Ιουλίου 2016.

Οι θέσεις των ασκούμενων δικηγόρων που θα απασχοληθούν στην ΕΕΤΤ ορίζονται σε τρεις (3), ενώ η μηνιαία αμοιβή τους ορίζεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ μηνιαίως.

Το ποσό αυτό δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ημερολογιακού μηνός, σύμφωνα με το παρουσιολόγιο.

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι ασκούμενοι δικηγόροι ασφαλίζονται υποχρεωτικά στον Τομέα Υγείας Δικηγόρων του Κλάδου Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ), εφόσον δεν υπάγονται σε υποχρεωτική ασφάλιση άλλου ασφαλιστικού οργανισμού για παροχές ασθενείας, και η σχετική δαπάνη βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.

Το ωράριο απασχόλησης ορίζεται από 09:00-15:00.

Περισσότερες πληροφορίες και υπόδειγμα για την αίτηση υποψηφιότητας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αγωγή περί κλήρου
send