logo-print

Θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων)

09/12/2020

14/12/2020

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προσκαλεί όσους/ες ασκούμενους/ες Δικηγόρους οι οποίοι/ες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στην ΕΕΤΤ, για διάρκεια έξι (6) μηνών, με δικαίωμα παράτασης για διάστημα επιπλέον έξι (6) μηνών, μετά από αίτηση του ιδίου του υποψηφίου δικηγόρου στην Αρχή και την αποδοχή της αίτησης από την Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, να υποβάλουν την αίτησή τους (σύμφωνα με το Υπόδειγμα του «Παραρτήματος Α»), εγγράφως, είτε εντύπως, στην ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας αρ. 60, Μαρούσι, τηλ: 2106151000), είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eett.gr, είκοσι (20) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας πρόσκλησης στης ιστοσελίδα της Αρχής, ήτοι μέχρι την 29η Δεκεμβρίου 2020.

Οι θέσεις των ασκούμενων δικηγόρων που θα απασχοληθούν στην ΕΕΤΤ ορίζονται σε πέντε (5). Η μηνιαία αμοιβή τους ορίζεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ μηνιαίως. Το ποσό αυτό δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ημερολογιακού μηνός, σύμφωνα με το παρουσιολόγιο. Το ωράριο απασχόλησης ορίζεται από 09:00- 17:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει α) να είναι ασκούμενοι δικηγόροι, εγγεγραμμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ή Πειραιώς, β) άλλως να έχουν καταθέσει αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για εγγραφή τους στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ή Πειραιώς, να μην έχουν λάβει ακόμα αριθμό μητρώου επειδή εκκρεμεί η αποδοχή της αίτησής τους ή γ) να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για εγγραφή στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ή Πειραιώς και, εφόσον επιλέγουν, να εγγράφονται ταυτόχρονα με την έναρξη της άσκησής τους στην ΕΕΤΤ.

Επιθυμητό προσόν είναι η απόκτηση πτυχίου με βαθμό από επτά (7) και άνω.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση.

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5