logo-print

Δικηγόρος θα εποπτεύει καθημερινά την διαδικασία αυτεπάγγελτου διορισμού συνηγόρων υπεράσπισης στο Εφετείο Αθηνών

Από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

22/11/2016

16/11/2017

Ηλεκτρονικό Κτηματολόγιο - Βιβλιοθήκη Δικάιου Κτηματολογίου Νο 24
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασ. Αλεξανδρής, ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, ο ΔΣΑ θα ορίσει  δικηγόρο, ο οποίος θα βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου στο Εφετείο, με σκοπό να εποπτεύει και να διευκολύνει την διαδικασία του αυτεπάγγελτου ορισμού συνηγόρων υπεράσπισης.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Προς

Τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης

του Εφετείου Αθηνών

Κύριο Θεόδωρο Κανελλόπουλο

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Για την ορθότερη εφαρμογή του ν. 3226/2004 για την παροχή νομικής βοήθειας και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των Δικαστηρίων, των δικηγόρων και των διαδίκων σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα, 5η Δεκεμβρίου 2016 ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα ορίσει δικηγόρο, ο οποίος καθημερινά θα βρίσκεται στα γραφεία του ΔΣΑ στο Εφετείο (3ος όροφος), με σκοπό την εποπτεία και διευκόλυνση της διαδικασίας και του αυτεπάγγελτου ορισμού συνηγόρων υπεράσπισης. 

Παρακαλείσθε να ενημερωθούν οι Δικαστικοί Γραμματείς των ποινικών τμημάτων του Εφετείου, προκειμένου τα σχετικά αιτήματα για διορισμό συνηγόρων να απευθύνονται, από την 5.12.2016 και εξής στον ανωτέρω ειδικώς ορισθέντα δικηγόρο του ΔΣΑ, ο οποίος θα είναι επιφορτισμένος με την τήρηση του καταλόγου αυτεπαγγέλτως διοριζομένων συνηγόρων, κατ’ απόλυτη αλφαβητική σειρά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση.

Πηγή: dsa.gr

Η αοριστία των ανακοπών του ΚπολΔ - Δημοσιεύματα ΕπολΔ Νο 29

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

send