logo-print

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τις θέσεις δικαστικών υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ

404 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες

24/01/2017

16/11/2017

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 1/23.1.2017) η προκήρυξη για την πλήρωσης 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει έναν από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών που αναφέρονται στην προκήρυξης.

Η λίστα των τίτλων σπουδών αφορά σε ένα ευρύ πεδίο σχολών, από Νομική και Πολιτική Επιστήμη μέχρι Μαθηματικό, Μάρκετινγκ και Διεθνών Σπουδών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 1ης Μαρτίου 2017, ημέρας Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, οι υποψήφιοι πρέπει, μεταξύ άλλων:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες

2. Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1996.

3. Να έχουν την υγεία και την αρτιμέλεια που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης την οποία πρόκειται να καταλάβουν.

4. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, ούτε κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβο- λής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού.

5. Οι άνδρες κατά το χρόνο διορισμού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές (άρθρο 4, ν. 2812/2000 και άρθρο 29 του ν. 4440/2016).

6. Να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα διορισμού / ιδιότητες (π.χ. πτυχίο, γνώση χειρισμού Η/Υ), όπως και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας των πτυχίων τους -εφόσον τα τελευταία αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως συμμετοχής.

Δείτε αναλυτιικά την προκήρυξη εδώ.

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

send