logo-print

Άρθρο 4 - Προεδρικό Διάταγμα 39/2001

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

20/02/2001

Κωδικοποιημένο
Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός
Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός

1. Ο ΕΛΟΤ υποχρεούται:

- να γνωστοποιεί τις πληροφορίες που προβλέπονται από το άρθρο 3

- να δίνει στη δημοσιότητα τα σχέδια προτύπων, έτσι ώστε να μπορούν να συγκεντρώνονται και παρατηρήσεις από ενδιαφερόμενα μέρη εγκατεστημένα σε άλλα κράτη μέλη,

- να παραχωρεί στους άλλους οργανισμούς που αναφέρονται στο παράρτημα II το δικαίωμα να συμμετέχουν παθητικά ή ενεργά (με την αποστολή παρατηρητού) στις προγραμματιζόμενες εργασίες,

- να μην αντιτίθεται στην εξέταση, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και σύμφωνα με τους κανόνες των ευρωπαϊκών οργανισμών τυποποίησης, ενός θέματος τυποποίησης του προγράμματος εργασίας του, και να μην πραγματοποιεί ενέργειες που θα μπορούσαν να προδικάσουν τη λήψη σχετικής απόφασης.

2. Απαγορεύεται κάθε πράξη αναγνώρισης, έγκρισης τύπου ή έμμεσης χρήσης ενός εθνικού προτύπου που έχει εγκριθεί κατά παράβαση του άρθρου 3 και της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου.

3. Το Κέντρο Πληροφόρησης (ΚΠ) του ΕΛΟΤ θέτει ομοίως στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου όλα τα νέα σχέδια ελληνικών προτύπων, καθώς και τα νέα σχέδια προτύπων, που εκπονούνται από τους Οργανισμούς Τυποποίησης των παραρτημάτων I και II του παρόντος Π.Δ. Κάθε ενδιαφερόμενος επιβαρύνεται με το κόστος της παρεχόμενης πληροφόρησης.

Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ
Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

send