logo-print

Θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Αιτήσεις έως 14 Ιανουαρίου

09/01/2018

10/01/2018

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Δύο θέσεις για ασκούμενους δικηγόρους προκήρυξε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Έχοντας υπόψη: α) τη διάταξη του άρθρου 13 παρ. 4 του ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» (Α΄ 208), όπως ισχύει, β) τη με αριθμ. 16992/6-2-2017 κοινή απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Άσκηση υποψήφιων δικηγόρων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (Β΄ 766) και γ) τη με αριθμ.92827/5-1-2018 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα: «Παράταση του χρόνου άσκησης δεκατριών υποψήφιων δικηγόρων στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Δ.Α.Δ.»

Καλούμε

Όσους υποψήφιους δικηγόρους, με υπολειπόμενο χρόνο άσκησης τουλάχιστον έξι (6) μηνών, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να υποβάλουν τη συνημμένη αίτηση:

α) είτε μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου τ.ε. στο γενικό πρωτόκολλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα, Ισόγειο / Γραφείο 58) όπου και θα διατίθεται η ίδια αίτηση σε έντυπη μορφή

β) είτε ηλεκτρονικά μέχρι και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου τ.ε., στο e-mail: xzaxaropoulou@justice.gov.gr .

Οι θέσεις προς κάλυψη ανέρχονται σε δυο (2).

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση σε αίθουσα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ίδιου Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα, 2ος όροφος), τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ.

Στην εν λόγω διαδικασία στην οποία μπορούν να παρευρεθούν όσοι από τους υποψήφιους επιθυμούν, θα κληρωθούν και δέκα (10) αναπληρωματικοί.

Την αίτηση μπορείτε να βρείτε στο ministryofjustice.gr

Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση