logo-print

Θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Έως την Τρίτη 8 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων

02/08/2023

02/08/2023

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την άσκηση υποψηφίων δικηγόρων στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου.

Πιο αναλυτικά, οι υποψήφιοι δικηγόροι, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την  άσκησή τους στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, χρονικής διάρκειας 18 μηνών ή μέρος αυτής, καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως και την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 και ώρα 12:00 π.μ στο e-mail: aglykou@justice.gov.gr, για την κάλυψη μίας (1) θέσης.

Σημειώνεται ότι θα προκύψουν και νέες κενές θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες αυτής της πρόσκλησης.   

Η μηνιαία αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ, ποσό που υπόκειται μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος. 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση σε αίθουσα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ιδίου Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα, 2ος όροφος), την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023  και ώρα 12:00 π.μ.  Στην εν λόγω διαδικασία, μπορούν να παρευρεθούν όσοι από τους  υποψήφιους επιθυμούν. Θα κληρωθούν επίσης επιλαχόντες για αναπλήρωση τυχόν θέσεων που θα κενωθούν.

Επισημαίνεται ότι το Υπουργείο δικαιοσύνης διατηρεί το δικαίωμα της διακοπής της άσκησης σε περίπτωση μη προσήκουσας εκπλήρωσης των καθηκόντων του ασκούμενου/ης. 

Δείτε την πρόσκληση και την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ministryofjustice.gr

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11
send