logo-print

Άρθρο 9 - Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ3(α)/ 91512/12.1.2018 - Έκθεση Ασφάλειας - Προσόντα Εκτιμητή Ασφάλειας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

15/01/2018

Κωδικοποιημένο
Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11

1. Η έκθεση ασφάλειας που περιλαμβάνεται στον Φάκελο Πληροφοριών του προϊόντος περιλαμβάνει τουλάχιστον τα στοιχεία που ορίζονται στο Παράρτημα Ι του Κανονισμού (Ε.Ε.) αριθμ. 1223/2009 και συντάσσεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές κατευθυντήριες γραμμές που εγκρίνονται και δημοσιεύονται από την Επιτροπή.

Στην έκθεση ασφαλείας επισυνάπτονται υποχρεωτικά οι τίτλοι σπουδών, καθώς και όλα τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του εκτιμητή ασφάλειας.

2. Η εκτίμηση ασφάλειας του καλλυντικού προϊόντος γίνεται από ειδικευμένο εκτιμητή ασφάλειας. Ο εκτιμητής ασφάλειας είναι πρόσωπο που κατέχει πτυχίο ή άλλο τίτλο ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής που απονέμεται μετά την ολοκλήρωση πανεπιστημιακού κύκλου θεωρητικών και πρακτικών σπουδών στους τομείς της Φαρμακευτικής, της Τοξικολογίας, της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής, της Φαρμακολογίας, της Χημείας, της Βιολογίας και της Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας ή κύκλου σπουδών άλλου κράτους μέλους που αναγνωρίζεται αρμοδίως ως ισοδύναμος προς τα ανωτέρω.

Η ανακοπή του άρθρου 933 ΚΠολΔ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσωπικές Εταιρείες