logo-print

Νέες ταυτότητες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Οι νέες ταυτότητες θα πιστοποιούν με ασφάλεια την ιδιότητα του δικηγόρου ενώπιον των δικαστικών και διοικητικών αρχών

31/03/2018

16/04/2018

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ανακοίνωση για τις νέες ταυτότητες του ΔΣΑ

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αντικατάσταση των ταυτοτήτων παλαιού τύπου, με νέες ταυτότητες, οι οποίες πιστοποιούν με ασφάλεια την ιδιότητα του δικηγόρου ενώπιον των δικαστικών και διοικητικών αρχών. Παράλληλα, οι νέες ταυτότητες θα παρέχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες του Συλλόγου.

Επειδή η νέα ταυτότητα θα περιλαμβάνει φωτογραφία του κατόχου της παρακαλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν στην εφαρμογή portal.olomeleia.gr (Μητρώο > Υποβολή φωτογραφίας), φωτογραφία τύπου ταυτότητας, σε ψηφιακή μορφή (.jpg), oι διαστάσεις της οποίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 240x240px.

Η φωτογραφία πρέπει να είναι πρόσφατη, έγχρωμη, σε ουδέτερο φόντο και να απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπο του δικαιούχου δικηγόρου.

Εναλλακτικά είναι δυνατή η λήψη ψηφιακής φωτογραφίας στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών 1ος όροφος, καθημερινά, από τη Μ. Δευτέρα 2/4/2018 και ώρες 9:00 έως 15:00.

Όσοι συνάδελφοι έχουν ήδη παραλάβει την ταυτότητά τους για το τρέχον έτος μπορούν να εκδώσουν τις νέες ταυτότητες μετά την υποβολή της ψηφιακής τους φωτογραφίας κατά τα ανωτέρω.

Για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των νέων ταυτοτήτων, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: dsa.gr
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Η αναγκαστική ομοδικία στην πολιτική δίκη, 2η έκδ.,