logo-print

Άρθρο 17 - Προεδρικό Διάταγμα 40/2018 - Ορισμός και υποχρεώσεις των επιτηρητριών/επιτηρητών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

30/04/2018

Κωδικοποιημένο
Η αναγκαστική ομοδικία στην πολιτική δίκη, 2η έκδ.,
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

1. Με απόφαση της/του Διευθύντριας/-ντή του Επαγγελματικού Λυκείου πριν από την έναρξη των εξετάσεων ορίζονται ως επιτηρήτριες/-τές εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο σχολείο. Για την άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που πιθανόν να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της εξέτασης είναι δυνατόν να ορίζονται εφεδρικές/-οι επιτηρήτριες/-τές.

2. Οι επιτηρήτριες/-τές είναι υπεύθυνες/-οι για την τάξη και την επιτήρηση των μαθητριών/-των κατά την ώρα της εξέτασης και αναφέρουν αμέσως στη/στον Διευθύντρια/-ντή του ΕΠΑ.Λ. όποιο πρόβλημα παρατηρηθεί. Οι επιτηρήτριες/-τές παραλαμβάνουν από τη/τον Διευθύντρια/-ντή του ΕΠΑ.Λ. τον φάκελο της εξέτασης, εκφωνούν τον κατάλογο των μαθητριών/-τών, σημειώνουν τις/τους απούσες/απόντες, διανέμουν την κόλλα διαγωνίσματος, διανέμουν τα φωτοτυπημένα θέματα της εξέτασης και αναγράφουν στον πίνακα τον χρόνο έναρξης και λήξης της εξέτασης. Οι επιτηρήτριες/-τές απαγορεύεται να παρέχουν οποιαδήποτε διευκρίνιση επί των θεμάτων. Κατά την παραλαβή των γραπτών δοκιμίων των μαθητριών/-τών διαγράφουν χιαστί τα κενά διαστήματα, θέτουν την υπογραφή τους στο τέλος του κειμένου και διαγράφουν χιαστί τον κενό χώρο κάτω από την υπογραφή τους καθώς και αυτόν της τυχόν επόμενης λευκής σελίδας.

3. Οι επιτηρήτριες/-τές κατά την παραλαβή των γραπτών δοκιμίων είναι υπεύθυνες/-οι για τον έλεγχο των ατομικών στοιχείων των μαθητριών/-τών ενώπιον τους.

Σημειώσεις επί του νόμου

Σύμφωνα με το άρθρο 44,  η ισχύς του παρόντος προεδρικού διατάγματος αρχίζει από το σχολικό έτος 2017-2018, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στις επιμέρους διατάξεις του.

Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31
Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send