logo-print

Το άρθρο 13 της πρότασης Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα απειλεί το Διαδίκτυο

Σώστε το Διαδίκτυο - Διαγράψτε το άρθρο 13 της Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Στις 20-21 Ιουνίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει για την οδηγία σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εάν εγκριθεί το άρθρο 13 της πρότασης οδηγίας για την πνευματική ιδιοκτησία, θα επιβληθεί ευρεία λογοκρισία σε όλο το περιεχόμενο που μοιράζεστε ηλεκτρονικά. 

Πείτε στους ευρωβουλευτές σας ότι ότι τους χρειάζεστε για να προστατεύσουν το Διαδίκτυο, από μηχανές επιτήρησης και λογοκρισίας!

Δείτε την επιστολή που απέστειλαν σχετικά με το προτεινόμενο άρθρο 13 στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινβουλίου, Antonio Tajani, δεκάδες διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και ειδικοί στο χώρο της τεχνολογίας, όπως ο Vint Cerf, ο Tim Berners-Lee, ο Jimmy Wales, η Mitchell Baker και πολλοί ακόμα.

Τα μέλη του κοινοβουλίου είναι τα μόνα που μπορούν να σταθούν ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τι μπορώ να κάνω;

Επικοινωνήστε με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις 20 Ιουνίου και ενημερώστε τους ότι χρειάζεστε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που προστατεύουν το Διαδίκτυο σας, ένα διαδίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε ειδήσεις και πολιτισμό με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου μπορείτε να περιμένετε δίκαιη μεταχείριση και όπου τα δικαιώματά σας ως πολίτες  της ΕΕ  προστατεύονται.

Μάθετε περισσότερα στο openstandards.ellak.gr

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
send