logo-print

Summer School στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων - Κέρκυρα 2019

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Αθηνών (European Law Masters Alumni Association - ELMAA)

20/05/2019

20/05/2019

Προσφορά 2025
Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση

Το “Summer School” αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Αθηνών (European Law Masters Alumni Association - ELMAA) και συνδιοργανώνεται από την ELMAA, το Εργαστήριο Νομικής, Οικονομικής, Πολιτικής και Τεχνικής Μετάφρασης (ΕΝΟΠΟΤΕΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κέρκυρας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας.

Θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου στο νησί της Κέρκυρας. 

Στο Summer School θα διδάξουν διακεκριμένοι καθηγητές του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού και δικηγόροι της Νομικής Υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το κόστος συμμετοχής για τις 5 ημέρες του Summer School, συμπεριλαμβανομένων 6 διανυκτερεύσεων στην Εστία του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και πρωινών και coffee – breaks ανέρχεται στα 140 Ευρώ για όσους υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως 10 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
send