logo-print

Lawspot.gr/careers: Η νέα υπηρεσία για την αγορά εργασίας νομικών

Αναζητήστε και προσφέρετε εργασία μέσα από την πιο δημοφιλή νομική ιστοσελίδα στην Ελλάδα

05/03/2020

20/03/2020

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Η αοριστία των ανακοπών του ΚπολΔ - Δημοσιεύματα ΕπολΔ Νο 29

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το Lawspot, η δημοφιλέστερη νομική ιστοσελίδα στο ελληνικό διαδίκτυο με βάση τα στοιχεία της Google και της Amazon Alexa, παρέχει πλέον ένα νέο, χρήσιμο εργαλείο στην αγορά εργασίας των νομικών.

Μέσω του Lawspot.gr/careers μπορείτε να δημοσιεύετε και να αναζητάτε αγγελίες εργασίας με γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο τρόπο.

Το Lawspot.gr/careers παρέχει τη δυνατότητα ανάρτησης αγγελιών είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή, με σημαντικά προνόμια, καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης αγγελιών με πολλαπλά χρήσιμα φίλτρα.

Γιατί να επιλέξετε το Lawspot για την προβολή των αγγελιών σας:

Επισκεψιμότητα: Mε περισσότερους από 300.000 μοναδικούς επισκέπτες/μήνα, το Lawspot παρέχει αναμφίβολα τα βέλτιστα αποτελέσματα προβολής.

Στόχευση: Το Lawspot συγκεντρώνει εξαιρετικά υψηλό αριθμό επισκεπτών από νομικά επαγγέλματα, διασφαλίζοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Ευκολία στη χρήση: Η νέα πλατφόρμα για εύρεση εργασίας έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τα ενδιαφερόμενα μέρη να δημοσιεύσουν και να αναζητήσουν αγγελίες.

Αναλογία κόστους/ωφέλους: Το Lawspot παρέχει τη δυνατότητα επιπλέον προβολής των αγγελιών με χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με την προβολή που λαμβάνουν.

Αξιοπιστία: Κλείνοντας τον 5ο χρόνο του online, το Lawspot αποτελεί μία από τις πλέον αναγωνρίσιμες και αξιόπιστες νομικές ιστοσελίδες 

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα στο Lawspot.gr/careers και μη διστάσετε να μας πείτε την άποψή σας για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας!.

Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
send